Holnap tetováltatok életemben először. Valami jó tanács?
Figyelt kérdés
kicsit izgulok, de nagyon várom is :)2013. aug. 8. 13:31
1/10 anonim válasza:
egyél, igyál előtte rendesen :) pihend ki magad. vigyél magaddal szőlőcukrot, csokit, cukros üdítőt, közben is lehet majszolni, ha úgy érzed
25/N
3/10 anonim válasza:
Gyógyszer, energiaital, alkohol, kávé tabu!
4/10 anonim válasza:
Ó, és ha épp menstruálsz, akkor mondd le, mert ilyenkor rohadtul érzékeny a bőr.:D
5/10 anonim válasza:
én mindegyik előtt megiszok egy redbullt, és kevésbé fáj ha mensturálok, de azért nem ajánlanám ezeket nyugodt szívvel másoknak. :D majd a sokadik után kitapasztalod hogy jó neked. alkoholt ne igyál, a gyógyszerrel nem mész semmire, a kávétól nem lesz bajod, max ha hasmenéses fajta vagy. és tetoválás közben rohadtul nem lehet "majszolni", minden magára valamit is adó tetováló felrúg ha előszeded a kaját az eszközei közelében. előtte egyél.
6/10 A kérdező kommentje:
és mennyire toleránsak általában a szünet kéréssel? az a helyet, hogy cukorbeteg vagyok, szóval muszáj lesz minimum egy szünetet beiktatni, de nem tudom a cukromra hogayn fog hatni a fájdalom stb...
2013. aug. 8. 17:30
7/10 SzilKa válasza:
Nem tudom, mekkora tetoválásod lesz, de ne 5 percenként kérj szünetet, ha lehet. Óránként szokás amúgy kb egy kis szünetet tartani, a tetoválónak is jó, ha ki tud kicsit nyújtózkodni.
Egyébként cukorbetegként nagy rizikót vállalsz a tetováltatással, orvosoddal konzultáltál erről?
egy tetováló
8/10 A kérdező kommentje:
viszonylag munkás lesz, nem kis ideig fog tartani. az orvossal nem beszéltem erről, eszembe sem jutott az igazat megvallva. tudom, hogy a sebgyógyulás lassabb illetve majd figyelnem kell, hogy ne hipózzak. de az értékeim jók, úgyhogy kockázatot nem látok, persze nem vagyok orvos. de mér régóta szeretném megcsináltatni és mostmár tuti nem mondom le :)
2013. aug. 8. 22:28
9/10 anonim válasza:
Nekem azt mondta tetoválóm hogy hülyeség hogy a menstruálás alatt nem szabad tetováltatni... Egyébként én kaptam szünetet, pedig nem is kértem...
10/10 SzilKa válasza:
9-es, én rá szoktam kérdezni a nagyon szenvedő hölgyeknél, hogy nincsenek-e piros napok és a többségükről kiderült, hogy de. Illetve jómagam is varrattam már egyszer olyankor, amikor megvolt és ezerszer jobban fájt... Szóval a legtöbb nőnél igenis számít (nyilván vannak kivételek).
Egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!