Lányok! Mikor kezdtétek "ott lent" szőrteleníteni? és mivel szőrtelenítetek?
Figyelt kérdés
gáz ha 17évesen még nem szőrtelenítettem ott?2013. aug. 6. 20:22
1/10 anonim válasza:
Te jó ég! MIt kezdtél ennyi ideig azzal a dzsungellel??
Remélem csak kamu kérdés
16f
2/10 anonim válasza:
25 éves vagyok és 13-14 évesen kezdtem szőrteleníteni, akkor még borotvával oldottam meg a dolgot. Ma már gyantázom, mert a tartós simaságért megéri az a 'kis' fájdalom.
3/10 anonim válasza:
én akkor kezdtem el borotválni odalent mikor összejöttem barátommal. Előtte csk mindig rövidebbre vágtam ollóval, de mostmár sztem azt nem nagyon tudnám elviselni akk se ha egyedül lennék. megszoktam h csupasz vagyok ott is.:)
17/L
4/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2013. aug. 6. 22:35
5/10 anonim válasza:
Barátnőm 20 éves, és csak rövidebbre vágja.
Szerintem nincs ezzel semmi baj.
6/10 anonim válasza:
Lehet h gáz, de én 13 éves korom óta borotválom de csak a bikinivonalig és csak nyáron. 16/L
7/10 anonim válasza:
Én 11 évesen kezdtem, borotvával.
A mai napig minden egyes nap leborotválom. :D
Nem gáz, ha nem látja más, de ha a bikiniből kilógnak a szőrszálak, az az én szememben undorító.
15/l
8/10 anonim válasza:
Régen sem szőrtelenítették a nők a puncijukat! Mégsem tartotta senki gáznak és most sem gáz!
9/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen! :)
2013. aug. 7. 11:56
10/10 anonim válasza:
Bikinivonalat gyantával, a többit egyeltalán nem. Dzsungelnek nem nevezném, a szőrzetem nem erős. Mellesleg páromnak bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!