Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek kell a combot is...

Szerintetek kell a combot is szőrteleníteni?

Figyelt kérdés

Nincs sötét szőröm, igaz, nem is az a nagyon szőke, de nem is sötét színű. Nem tudom, hogy a combomat szőrtelenítsem-e, a női családtagjaim szerint nem látszik, és szerintük nem szabadna elkezdenem ott is, mert hogy akkor megerősödnének a szőrszálak.

Nem olyan feltűnő, de azért ha rásüt a nap, akkor látszanak a szőrszálak...

Szerintetek nem baj, ha nincs ott szőrtelenítve? Amúgy a lábszáramat szőrtelenítem, csak pár előző kérdésben láttam, hogy valakik szerint az úgy nem túl jó megoldás, ha a lábszáron nincs, a combon meg van szőr.

2013. jún. 19. 09:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem látszik, akkor felesleges, de ha zavar, akkor a saját kényelmed érdekébe szabadulj meg tőle. Amúgy, nem fognak megerősödni a szőrszálaid!
2013. jún. 19. 10:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem látszik, akkor szerintem teljesen fölösleges. Nekem pl. nagyon látszott, ezért kezdtem borotválni.
2013. jún. 19. 11:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne szőrtelenítsd, ha nem látszik, teljesen felesleges, csak még jobban erősödni fog, és + munkát vesz igénybe.
2013. jún. 19. 12:07
 4/4 anonim ***** válasza:
33%

Nincs is annál kiábrándítóbb ha szőrös a comb. Ha már elkezded a szőrtelenítést akkor tisztességesen csináld meg. A napon ugyanis nagyon jól látszanak a szőrszálak.

Ez olyan mintha csak az egyik oldalon vágatnád le a hajad.

2013. jún. 19. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!