Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan nő, akinek jó...

Van olyan nő, akinek jó alakja van és mégsem hord cicanadrágot?

Figyelt kérdés
Egyáltalán létezik olyan csaj,aki nem szereti ezt a ruhadarabot?

2013. szept. 20. 19:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

jajj de 18/f már megint itt vagy-.-semmi keresnivalód azilyen kérdéseknél

egyébként nekem sincs rossz alakom,mégsem fordok,csak otthonra és tornázni,utcára soha

2013. szept. 20. 20:59
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem hordok, idegesít, rólam mindig lecsúszik. Pedig jó alakom van. Nem szeretem.
2013. szept. 20. 21:29
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam hordani, de kizárólag szoknyával vagy sorttal.

Az alakommal semmi probléma nincsen, engem egész egyszerűen csak nem az tesz boldoggá, ha a valagamat stírölik.:)

2013. szept. 20. 23:30
 14/18 anonim ***** válasza:
88%
Jó alakom van, hordok is cicanadrágot. Nem kínais 300 forintosat, amin átlátszik a bugyi. Nekem még soha nem látszott át, ha valami neonszínűt vettem alá kíváncsiságból, akkor sem. Mindig olyan felsőt veszek hozzá, ami elég hosszú, így nem látszik konkrétan a fenekem, mert egy loose fit felső eltakarja. Egy famer többet mutat a fenekemből, mint ezek a nadrágok. Jobban meg is nézik olyankor, szóval sosem értettem, hogy mi ez a felfordulás a leggings/jeggings körül. Persze láttam már olyat én is, hogy szinte vékonyabb volt a cicanadrág, mint egy harisnya, és még a narancsbőr is átütött rajta, nem csak a fehér bugyi (fekete leggings volt). És majdhogynem haspóló volt a hölgyön, aki ezt az outfitet bemutatta. Szerencsére eddig ő volt az egyetlen szörnyű példa előttem. Ma már szerencsére sokan tudják stílusosan viselni a cicanadrágot, kezdenek leszokni róla, hogy rendes nadrágként viseljék, és eltakarják a popsit egy hosszított fazonú felsővel. Ebben a formában nem hiszem, hogy bármi gond lenne vele.
2013. szept. 21. 00:08
 15/18 A kérdező kommentje:

Az én stílusomba nem fér bele a cicanadrág. Nincs vele különösebb bajom, az viszont már zavar,hogy ismerőseim megszólnak,amiért nem hordok ilyesmit, mert szerintük 23 évesen még "ez a menő és nem a térdig érő ceruza szoknyák,amik semmit sem mutatnak az alakomból". (jó, ez személyes ügy :D)

Amin viszont tényleg kiakadok, hogy sokan nadrág helyett hordják és olyan eseményekre is felveszik,ahova (szerintem) nem illene. Pl. színház, esküvő, stb.

2013. szept. 21. 00:20
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, ezeket annyira bírom, amikor ezzel jönnek az emberek, hogy jaj, fiatal vagy, mutasd meg az alakod, hordj színes, vidám cuccokat, mert ez a menő/ez a fiatalos... uramisten. ha vkinek más a stílusa, akkor miért kell ezeket ráerőltetni???...
2013. szept. 21. 00:33
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én cicanaciban járok futni, abban tesizem, és most tesi helyett táncom van, ott is előszeretettel alkalmazom. Szoktak megjegyzést tenni ilyenkor a fenekemre, lábaimra, alakomra, de mindig csak pozitívat. Mégis, engem zavarna, hogy a seggemet nézik, bár tudom ez farmerban is ugyanúgy fent áll, abban mégsem feszélyez.. :)

Pedig osztályból 20 lányból 18-an szeretik, a vizilovak is… Én nem. Majd a pasim bámulhat nadrág nélkül is, a többiek pedig csak tippelgessenek, hogy milyen is a testem a farmer alatt... :)

L17

2013. szept. 21. 11:04
 18/18 anonim ***** válasza:
84%
Cicnadrágot csakis hosszú fazonú felsővel, tunikával, pulcsival, poncsóval, egyszóval bármivel, amiből nincs ki a fenék! Még a fenék alja sem! Én szeretem a cicanadrágot, főleg a bőrt (valódi bőrre gondolok, de persze van szép bőrhatásúm is), de mindig olyan vastagabbat hordok, ami még véletlenül sem olyan gagyi anyag, hogy áttetsző, elnyúlt legyen! Nem is értem, hogy lehet nadrágként viselni! Izléstelen, olcsó hatást kelt, egyből "elmond" a viselőjéről mindent! Van egy ismerősöm, azt hiszi, hogy ha egy vastag övet tesz a cicanadrág dereka és a pici, szűk top "közé", akkor már nem látszik a tevepatája... Gyönyörű látvány, mondhatom! Szerinte csini és szexi! :D
2013. szept. 21. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!