Felvehetek ekkora súllyal cicanadrágot?
Figyelt kérdés
Fekete cicanadrág,szürke hosszabb felsővel tehát a seggem takarja..156cm/60kg körül szerintem 10kg felesleg van rajtam..én nem látom gáznak2013. szept. 4. 22:21
1/18 anonim válasza:
Ne haragudj,de elég borzasztó látvány tud lenni.
De te érzed..
2/18 anonim válasza:
küldj képet üzenetbe. nem súlyra vásároljuk a cicagatyát, centire
3/18 A kérdező kommentje:
rendben szerintem akkor holnap gatyába megyek és küldök képet
2013. szept. 4. 23:09
4/18 anonim válasza:
Első, eléggé képzavarod van... akkor Kim Kardashian is hu de borzasztó látvány, mert hasonló adatokkal rendelkezik.
Fekete cicanadrág hosszabb szürke felsővel meg elég visszafogott ahhoz, hogy ne vehesd fel, lazán mehet...
5/18 anonim válasza:
Ha takarja a felső a feneked, szerintem nem olyan gáz. Mármint pl egy farmer ugyanúgy rátapad adott esetben a lábra, szóval az se jobb szerintem. Csak tényleg hosszított a felső.
23L
7/18 anonim válasza:
Ha nem übervastag a combod, nem borzasztóan gagyin fénylik az anyaga, és tényleg takarja a fenekedet a felső, akkor nyugodtan vegyél fel cicanadrágot!
8/18 anonim válasza:
hát beletrafáltál, kim kardasihan igencsak szar. az igazi férfiak mondhatnak, amit akarnak, az a nő csupa háj. és látatlanba több az a felesleg 10 kilónál.
9/18 anonim válasza:
Akkora súllyal veszel fel cicanadrágot, amennyivel akarsz! Ne foglalkozz azzal, ki mit mond, a cicanadrág jog, nem pedig kiváltság. Vedd fel és legyél benne csodálatos! :)
10/18 anonim válasza:
A súly nem mindig mérvadó,mert lehet hogy erős csontozatod van,és az tud pár kilót jelenteni.Képet nekem is küldhetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!