Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felvehetek ekkora súllyal...

Felvehetek ekkora súllyal cicanadrágot?

Figyelt kérdés
Fekete cicanadrág,szürke hosszabb felsővel tehát a seggem takarja..156cm/60kg körül szerintem 10kg felesleg van rajtam..én nem látom gáznak
2013. szept. 4. 22:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
17%

Ne haragudj,de elég borzasztó látvány tud lenni.

De te érzed..

2013. szept. 4. 22:25
 2/18 anonim ***** válasza:
küldj képet üzenetbe. nem súlyra vásároljuk a cicagatyát, centire
2013. szept. 4. 23:01
 3/18 A kérdező kommentje:
rendben szerintem akkor holnap gatyába megyek és küldök képet
2013. szept. 4. 23:09
 4/18 anonim ***** válasza:

Első, eléggé képzavarod van... akkor Kim Kardashian is hu de borzasztó látvány, mert hasonló adatokkal rendelkezik.

Fekete cicanadrág hosszabb szürke felsővel meg elég visszafogott ahhoz, hogy ne vehesd fel, lazán mehet...

2013. szept. 4. 23:41
 5/18 anonim ***** válasza:
90%

Ha takarja a felső a feneked, szerintem nem olyan gáz. Mármint pl egy farmer ugyanúgy rátapad adott esetben a lábra, szóval az se jobb szerintem. Csak tényleg hosszított a felső.

23L

2013. szept. 4. 23:57
 6/18 anonim ***** válasza:
*legyen hosszított a felső
2013. szept. 4. 23:57
 7/18 anonim ***** válasza:
65%
Ha nem übervastag a combod, nem borzasztóan gagyin fénylik az anyaga, és tényleg takarja a fenekedet a felső, akkor nyugodtan vegyél fel cicanadrágot!
2013. szept. 5. 00:17
 8/18 anonim ***** válasza:
47%
hát beletrafáltál, kim kardasihan igencsak szar. az igazi férfiak mondhatnak, amit akarnak, az a nő csupa háj. és látatlanba több az a felesleg 10 kilónál.
2013. szept. 5. 09:07
 9/18 anonim ***** válasza:
Akkora súllyal veszel fel cicanadrágot, amennyivel akarsz! Ne foglalkozz azzal, ki mit mond, a cicanadrág jog, nem pedig kiváltság. Vedd fel és legyél benne csodálatos! :)
2013. szept. 5. 09:18
 10/18 anonim ***** válasza:
A súly nem mindig mérvadó,mert lehet hogy erős csontozatod van,és az tud pár kilót jelenteni.Képet nekem is küldhetnél.
2013. szept. 5. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!