Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felvehetek ekkora súllyal...

Felvehetek ekkora súllyal cicanadrágot?

Figyelt kérdés
Fekete cicanadrág,szürke hosszabb felsővel tehát a seggem takarja..156cm/60kg körül szerintem 10kg felesleg van rajtam..én nem látom gáznak
2013. szept. 4. 22:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
6%

hagyjuk már ezt az erős csontozat dumát, de komolyan...annyira nevetséges szinte minden kérdésnél ezt olvasni. szánalmas. még a femina is megmondja a frankót. tessék agykombájnok.

[link]

2013. szept. 5. 09:48
 12/18 anonim ***** válasza:

Ferike.... Te agyatlan sz*r...

Nehéz, meg erős csont valóban nem létezik. De az nem jut el a tudatodig, hogy különböző felépítések léteznek, csontvázra nézve. Mondjuk van a kis kaptafa (ami neked ideális), akinek a váza úgy épül fel, mint egy kisfiúnak: Keskeny, csapott vállak, egyenes derék, csípő. (banán) És van pl a nőies felépítésű váz: szélesebb vállak, hangsúlyos derék, széles medence (homokóra.)

Na most csontokat nézve nem sok a különbség. De mivel nagyobb a felület, több izmot, több vizet, több zsírt, stb. fog felvenni.

Azonos zsír% mellett is. Ami jelenthet akár 10 kg különbséget is...

Kim Kardashiant meg nem kell leszarozni, mert neked nem tetszik.... A nő általában attól nőies, hogy a dereka meg a csípője között szemmel látható a különbség.

És egy ilyen alkatú nőnek ha beledöglene sem lenne olyan alakja, mint Cameron Diaznak, vagy Keira Knightley-nak.... (fent említett típus.)

Na, ezt dolgozgassad magadban :D

2013. szept. 5. 10:04
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
dolgozgatom, köszi.
2013. szept. 5. 10:11
 14/18 anonim ***** válasza:
5%
kim kardashian szar. undorító hájasbödön. plöttyedt ocsmányság.
2013. szept. 5. 10:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Erre kíváncsi leszek. Jöhet majd a kép, kérdező.
2013. szept. 5. 10:18
 16/18 anonim ***** válasza:
86%
Ferike, szeretnél te olyan nőt, mint Kim K. De neked csak a gyakori meg a f.verés jutott:)
2013. szept. 5. 10:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, ott a pont :D
2013. szept. 5. 11:02
 18/18 anonim ***** válasza:
ferenc herceg már sok helyen láttam itt a neved. neked kim mióta hájas? mert te tökéletes vagy-.- egyáltalán nem hájas;)neked mindenki dagadt és senki nem jó, de te biztos nagyon jól nézel ki:D aha nem. menjél vissza játszani:))egy vicc vagy :D:DDD
2013. szept. 5. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!