Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ajánlanátok valami tuti...

Ajánlanátok valami tuti helyet, ahol olyan "pakolós" női táskát lehet venni?

Figyelt kérdés
Légyszi konkrét helyet írjatok, mert rengeteg boltban jártam már, de nem találtam az igazit (nyílván rossz helyeken kerestem). Minden nap látok ilyet a lányoknál/nőknél a buszon, de nem találok magamnak... konkrétan egy nagy női táskát sem :/
2013. szept. 19. 21:33
 1/10 anonim ***** válasza:

Hmm.

"Minden nap látok ilyet a lányoknál/nőknél a buszon"

Ugyanezt élem át én is. Nekem is szükségem lenne egy nagy táskára, de nem találta, sehol az igazit. Nem érem be egy tetszikkel, nekem az igazi kell. Több bőrdíszmű üzletet, táska turit végig jártam már. Míg végül én a Deichmannban leltem rá az igazira. Bár még mindig kérdés, hogy a többi nő, honnan szerzi be a táskájukat, mert hasonlót én még sehol nem láttam. Az én igazim is nagy méretű, 3 féleképpen hordható, mint az övék, de semmi másban nem hasonlít a többiekére. De nem bánom.

2013. szept. 19. 22:06
 2/10 anonim ***** válasza:
mit értesz azalatt hogy "pakolós"?
2013. szept. 19. 22:07
 3/10 A kérdező kommentje:

:D Azt hittem hogy egyedül vagyok ezzel a problémával. Arra számítottam hogy kiírom a kérdést és kapok egy csomó lesajnáló üzenetet.. Köszönöm a normális választ :)

Pakolós alatt azt értem, hogy nagy, azaz bele tudok pakolni mondjuk A/4-es méretű mappát is.

2013. szept. 20. 09:16
 4/10 anonim válasza:
Ha budapesti vagy, akkor ajánlom figyelmedbe az Ázsia Centert (15. kerület), 3-4000-ért lehet már venni A4-es mappásat:D:)
2013. szept. 20. 10:24
 5/10 anonim ***** válasza:
A H&M-ben is vannak nagy táskák, nekem kettő is van, amit idén vettem.
2013. szept. 20. 10:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is a H&M-et akartam javasolni, de a NewYorkerben is láttam hétvégén nagyon jókat.
2013. szept. 20. 11:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Az Ázsia Centerben nagyon meg kell nézni mit veszel meg. Nem azt mondom, hogy nem szabad, hanem hogy jól nézd meg, a varrást, az anyag minőségét, zsebeket, bélést stb. Mert könnyen ki lehet fogni nagyon gagyi termékeket. Én a minap 2000 ft-ért láttam egy tök jó táskát, kicsit kisebb volt, mint amit te szeretnél. Nagyon megtetszett, de mikor a benne lévő papírokat kivettem, hogy tüzetesebben átnézzem, az egész majd szétesett a kezembe. A vállpántján már fel volt szakadva a műbőr, és nagyon nagyon vékony anyagból volt az egész kialakítása.

Mindenképp figyeld meg, nézd meg jól mit veszel, mert könnyebb otthagyni, mint utólag reklamálni.

2013. szept. 20. 12:01
 8/10 anonim ***** válasza:
A Reserved-ben szoktak lenni nagy táskák. Bár darabja 8000-9000 forint körül van általában, de nagyon jók szerintem, szépek is és minőségben is jók.
2013. szept. 20. 16:47
 9/10 anonim ***** válasza:
én ma vettem kínaiban,aztán hogy meddig fogja bírni azt nem tudom,de elég olcsó volt,szóval ha 2-3 hónapot kibír,már az is megérte,A4-es füzet épp belefét,van benne pár zseb is,hordható kézben,illetbe így vállon át is,szerintem nagyon praktikus,tesóm meg a gate-ben vett hasonlót,az is nagyon szép,sok hely van benne,ő 6000 ft-ért vette,de new yorkerben is láttam olyanokat,és az ebay-en is van egy csomó
2013. szept. 20. 19:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm hogy ilyen segítőkészek vagytok. :)
2013. szept. 21. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!