Ajánlanátok valami tuti helyet, ahol olyan "pakolós" női táskát lehet venni?
Hmm.
"Minden nap látok ilyet a lányoknál/nőknél a buszon"
Ugyanezt élem át én is. Nekem is szükségem lenne egy nagy táskára, de nem találta, sehol az igazit. Nem érem be egy tetszikkel, nekem az igazi kell. Több bőrdíszmű üzletet, táska turit végig jártam már. Míg végül én a Deichmannban leltem rá az igazira. Bár még mindig kérdés, hogy a többi nő, honnan szerzi be a táskájukat, mert hasonlót én még sehol nem láttam. Az én igazim is nagy méretű, 3 féleképpen hordható, mint az övék, de semmi másban nem hasonlít a többiekére. De nem bánom.
:D Azt hittem hogy egyedül vagyok ezzel a problémával. Arra számítottam hogy kiírom a kérdést és kapok egy csomó lesajnáló üzenetet.. Köszönöm a normális választ :)
Pakolós alatt azt értem, hogy nagy, azaz bele tudok pakolni mondjuk A/4-es méretű mappát is.
Az Ázsia Centerben nagyon meg kell nézni mit veszel meg. Nem azt mondom, hogy nem szabad, hanem hogy jól nézd meg, a varrást, az anyag minőségét, zsebeket, bélést stb. Mert könnyen ki lehet fogni nagyon gagyi termékeket. Én a minap 2000 ft-ért láttam egy tök jó táskát, kicsit kisebb volt, mint amit te szeretnél. Nagyon megtetszett, de mikor a benne lévő papírokat kivettem, hogy tüzetesebben átnézzem, az egész majd szétesett a kezembe. A vállpántján már fel volt szakadva a műbőr, és nagyon nagyon vékony anyagból volt az egész kialakítása.
Mindenképp figyeld meg, nézd meg jól mit veszel, mert könnyebb otthagyni, mint utólag reklamálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!