Milyen ruhát ajánlanátok erre az alkalomra? *. *
A megismerkedésünket fogjuk ünnepelni egy barátommal és szeretnék nagyon csinos lenni neki :)
1) Térd alá érő fehér ruha, fekete mintákkal, spagetti pánttal, balerina cipővel, hozzá illő táskával.
2) Egy nyári blúz, sötét színű halásznadrág és balerina cipő (másmilyen mint amilyet a ruhához vennék fel)
Egy problémám van: van egy kis súlyfeleslegem, és bár sikerült leadnom pár kilót még mindig nem érzem magam elég magabiztosnak a ruhában. A ruha amúgy lenge, és a minták olyan jól vannak elszórva rajta (derék részen van a legtöbb) hogy elvonja a figyelmet a széles csípőmről.
Nem vagyok nagydarab (165/68) De még lenne pár kiló amit leadhatnék :)
Na szóval a kérdés: felmerjem venni az alkalmi ruhám vagy menjek egy hétköznapi halásznacis szerelésben? :) (Esetleg javasolhattok egy harmadik variációt is, nyitott vagyok az ötletekre :D )
Köszönöm :) Igazából olyan nőies alakom van, van popsim is meg mellem is, bikiniben sem szégyellem magam, ha éppen állok :) Csak ülve igencsak látszik hogy van hasam. (Ez mondjuk pont takarva lenne a mintákkal ebben a ruhában.
Önbizalomnövelésnek tényleg jó lenne, mert ezért a napért kezdtem el fogyózni csak azért bizonytalanodtam el, mert nem sikerült annyit fogynom mint amennyit akartam... Ez a barátom azt mondta hogy csinos vagyok, így talán tényleg jó választás lenne a ruha.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!