Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ehhez a ruhához milyen cipőt...

Ehhez a ruhához milyen cipőt ajánlanátok? Hétköznapra és alkalomra is. Kép lent.

Figyelt kérdés

Ez lenne az a ruha, egyébként turiból van:)

[link]

(ne haragudjatok meg hogy nem fordítottam el,a szalagot csak én raktam rá,van hozzá fekete vékony övem)

ginkább ehhez hasonlít, csak hosszabb, térd alatt kb 5centivel ér, de le szeretném vágatni kb. akkorára mint a képen: [link]

Igazából diplomaosztóra venném fel vendégként, de hétköznap is szívesen hordanám mert nagyon tetszik.Balerinacipővel szerintem nem illik, a magas sarokkal barátkozom:)Hordok magas sarkút,na de azért nem akkorát, mint a képen:)Azért is nem tudom milyet vegyek hozzá.Meg tudnám szokni a magasabb sarkat az alkalom miatt, de hétköznapra nem lenne túl elegáns?18éves vagyok, gimnazista, suliba csak nem járhatok ilyenben...legjobb lenne egy olyan cipő, ami csinos hozzá, mégsem túl sok.

Szerintetek?

2011. máj. 6. 20:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
egy egyszeru fekete cipo, vagy kicsit magasitott, esetleg ami ki van diszitve apro kocsecskekkel :)
2011. máj. 6. 20:35
 2/18 anonim ***** válasza:
vagy valami szep feket szandalt..
2011. máj. 6. 20:35
 3/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a hétköznapokban hordhatod simán mezítláb: egyedi, kényelmes, a legtöbb pasinak bejön, természetes.
2011. máj. 7. 12:02
 4/18 A kérdező kommentje:
mezitláb????
2011. máj. 7. 12:05
 5/18 anonim ***** válasza:
Miért ne?
2011. máj. 7. 12:07
 6/18 A kérdező kommentje:
hát ha te bevállalod...én inkább kihagyom:)
2011. máj. 7. 12:13
 7/18 anonim ***** válasza:
miért, mi rossz van abban?
2011. máj. 7. 12:14
 8/18 A kérdező kommentje:

Abban hogy egy ruhát mezítláb veszek fel utcára?Hát hogy is mondjam, érdekes:)Szerinted nem néznének hülyének?Nem szúrkálja össze vmi a lábad?

Vagy félreértettelek, és úgy gondoltad, hogy a cipőbe ne vegyek se bokazoknit, se harisnyát, hanem csupasz lábra?

Nem értelek:)

2011. máj. 7. 12:18
 9/18 anonim ***** válasza:
Én simán mezítláb gondoltam, szerintem senkit nem zavarna, hogy úgy vagy, sőt mint mondtam sok pasinak bejön és még egyedi is lennél, az ilyen nyári ruhákhoz különösen jól néz ki. Nem hiszem, hogy különösebb problémád lenne vele, hisz az emberek régen is úgy jártak.
2011. máj. 7. 12:21
 10/18 A kérdező kommentje:
Érdekes a hozzáállásod az biztos!:)És te is mezítláb jársz mindenhová vagy csak engem buzdítasz erre?Én mindenesetre senkit nem láttam manapság mezítláb járkálni az utcán...ha küldesz egy képet. lehetőleg amin Te vagy, megígérem elgondolkodom az ajánlatodon:)
2011. máj. 7. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!