Milyen nadrágot ajánlanátok egy olyan lánynak, akinke nagyon vastag a combja, de a dereka vékony?
Aránytalan a testalkatom, hiába csinálok akármit, combom nem megy le, nem vagyok kövér, szóval nem az ilyen bunkó fogggyáll leee kategóráira vagyok kiváncsi.
segítést pedig köszönöm.
Itt beírod az adataidat és kidobja, hogy az alkatodhoz milyen fazonú ruhák illenének leginkább:
Én is combos vagyok. A vicc az, mikor felpróbálok egy nadrágot a combomra alig bírom felhúzni, ha nagy nehezen sikerül derékban annyira eláll mintha 2 számmal nagyobb lenne.
Én egyenes szárúakat választok, a cső csak kiemeli a combot. Most kezdek leszokni a farmerről és kacsingatni más anyagúak irányába. Kinéztem magamnak egy halvány barna vászon nadrágot, ami nagyon szép egyenes szárú. Hát kiváncsi vagyok kapok e méretet.
Egy tipp hangsúlyozd a derekad övvel vagy derékban szűkített felsőkkel, eltereli a figyelmet a lábakról. És a felső ne legyen rövid, legalább félig takarja a feneked, ugyanis az ennél rövidebb felsők optikailag összenyomják az alakot így a lábak még vastagabbnak látszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!