Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, most őszintén: a...

Csajok, most őszintén: a gumicsizmába nem izzad bele a lábatok?

Figyelt kérdés

A barátnőm akar venni, de én meg le akarom beszélni, mert sztem irtóra büdös lesz benne nap végére a lába, és az nagyon kiábrándító sztem -.-

(arról nem beszélve h sztem ronda, bár ez nyílván ízlés kérdése...)

Ma is láttam egy csomó lányon gumicsizmát, nem is értem, h bírják, egyáltalán, mikor leveszik 8-10 óra után, akkor ne legyen a közelben inkább senki?

2013. szept. 17. 19:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én állatorvosi iskolában gyakorlaton szoktam gumicsizmába lenni, de nem vettem észre hogy büdösebb lenne benne a lábam mint sportcipőbe.
2013. szept. 17. 23:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is gyakon hordtam es budi volt. Utcára nem vennék. Maradok a bőr cipőnel es az impregnalo spraynel. Az tuti nem azik be, szellozik, es Szép is.
2013. szept. 18. 07:14
 13/15 anonim ***** válasza:
50%

10-es.

Ez inkább röhejes. Magassarkú gumicsizma?? :D:D Ami még pöttyös is, hát szóhoz sem jutok.

2013. szept. 18. 09:29
 14/15 anonim ***** válasza:
53%

Sztem ez nem olyan ronda:

[link]

Vannak akik csak azért húzzák fel, mert divat, de beláthatja mindenki, hogy esős időben szaladgálósnak nagyon is jó!

Minden cipőbe beleizzad a lábad, ha nem kezeled, hát ebbe is!

2013. szept. 18. 18:20
 15/15 anonim ***** válasza:
64%

Így van utolsó! :) Hozzá illő öltözékkel pedig szerintem csinos és divatos is tud lenni, amellett, hogy kényelmes és praktikus esős időben! (Legalábbis az én Hunterem nagyon kényelmes)

Megjegyzem az én párom is irtózott a gumicsizmától, nem akarta, hogy vegyek. De ez tetszik neki! Egyszerű fekete, semmi csicsa, semmi magas sarok, semmi minta! Egyedül egy Hunter márkajelzés van a szárának a tetején elől, fehér alapon, piros keretben! Ezt én szépen párosítom egy piros rúzzsal, piros körömmel, fehér kendővel! Az apróságok sokat számítanak! :)

2013. szept. 18. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!