Csajok, most őszintén: a gumicsizmába nem izzad bele a lábatok?
Figyelt kérdés
A barátnőm akar venni, de én meg le akarom beszélni, mert sztem irtóra büdös lesz benne nap végére a lába, és az nagyon kiábrándító sztem -.-
(arról nem beszélve h sztem ronda, bár ez nyílván ízlés kérdése...)
Ma is láttam egy csomó lányon gumicsizmát, nem is értem, h bírják, egyáltalán, mikor leveszik 8-10 óra után, akkor ne legyen a közelben inkább senki?
2013. szept. 17. 19:49
1/15 anonim válasza:
Szerinted a sportcipőbe nem izzad bele a lábunk?
Amugy van már olyan is hogy lábmosás.
Nemtom hallottál-e róla.
2/15 anonim válasza:
Első, nemtom hallottál-e róla, de a gumi nem szellőzik, ellenben egy jó minőségű bőr- vagy vászon cipővel! Am röhej ez a gumicsizma divat!
3/15 anonim válasza:
Ha röhej, ha nem, nagyon praktikus az esős időben a gumicsizma. Nekem kb minden cipőm beázik egy idő után és a beázott cipőben sokkal büdösebb lesz az ember lába. Az igaz, hogy nem szellőzik semmit, ezáltal valóban izzad rendesen, de nem lesz büdös, a gumi szagát veszi inkább át. Szerintem lehet kapni kifejezetten csinos darabokat is egyébként.
4/15 acelsziv válasza:
Ja én is sokat hordtam gumicsizmát... Óltakarításhoz, árokpucoláshoz. Mindig alig vártam, hogy levehessem.
De hát ez a divat. Idióta cuccokat idióta emberekre rásózni.
5/15 anonim válasza:
Ha jó zokni van az ember lábán, akkor nem lesz büdös. de komolyan mondom, nekem ha jó pamut zokni van a lábamon akkor egyáltalán nem lesz büdös..
6/15 anonim válasza:
Gombás fertőzés egyik okozója. Sztem beszéld le a bártnődet!
7/15 anonim válasza:
Én esős időben bizony fel szoktam venni a gumicsizmámat,ez nem ázik be.Kutyasétáltatáshoz szakadó esőben,vagy elfutni a boltba ilyen időben tökéletes.Nincs 8-10 órán át a lábamon max 2 óra,sosem büdösödött még be a lábam benne.:)
8/15 anonim válasza:
Lábmosás, pamut zokni (nem műanyag sz@r)... Ennyi a titok! Ma én egész nap a Hunteremben voltam, és semmi szaga nincs sem a lábamnak, sem a zoknimnak! És nem is izzad benne a lábam!
9/15 anonim válasza:
Nem tudom, hogy beleizzad-e, de már csak azért is beszéld le, mert irtó ocsmány a gumicsizma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!