Lányok! Melltartó csere hány naponta? Őszintén!
Nem tartom magam igénytelen lánynak, de ugyanazt a melltartót én még 1 hétig is hordom. Nem büdös, és még az öblítőszagot is érzem benne.
Őszintén mondom nektek, nem gondoltam volna, hogy (amint olvasom az interneten) ilyen gyakran cserélik a nők a melltartót, sőt majdnem minden nap.
Zoknit és bugyit természetesen cserélek, az utóbbit 2× is, mert másban alszom, és másban vagyok napközben.
Több melltartóm is van, szebbek és nem annyira szebbek.
A csinosabb darabokat próbálom különleges alkalmakra tartogatni. Tudom, sokan elvetitek ezt, de én ilyen vagyok, bugyiban se hordom a szebbeket hétköznap.
Szóval visszatérve a melltartóra, hogy is van ez? Ne nevessetek ki, de nekem -eddig- ez -volt- a természetes.
Olyan 7-7 darab van, amit szoktam hordani, ezeket váltogatom, úgyhogy őszintén szólva fogalmam sincs róla, hány naponta van kimosva. Amiket azért gyakrabban hordok, azokat gyakrabban is mosom, de van, amit ritkábban, ha mondjuk heti 1x vagy maximum 2x van rajtam.
Nyáron persze más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!