Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Melltartó csere hány...

Lányok! Melltartó csere hány naponta? Őszintén!

Figyelt kérdés

Nem tartom magam igénytelen lánynak, de ugyanazt a melltartót én még 1 hétig is hordom. Nem büdös, és még az öblítőszagot is érzem benne.

Őszintén mondom nektek, nem gondoltam volna, hogy (amint olvasom az interneten) ilyen gyakran cserélik a nők a melltartót, sőt majdnem minden nap.

Zoknit és bugyit természetesen cserélek, az utóbbit 2× is, mert másban alszom, és másban vagyok napközben.

Több melltartóm is van, szebbek és nem annyira szebbek.

A csinosabb darabokat próbálom különleges alkalmakra tartogatni. Tudom, sokan elvetitek ezt, de én ilyen vagyok, bugyiban se hordom a szebbeket hétköznap.

Szóval visszatérve a melltartóra, hogy is van ez? Ne nevessetek ki, de nekem -eddig- ez -volt- a természetes.

2013. jan. 12. 22:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is kb. 5x veszek fel egy melltartót télen. Nyáron mikor izzadok, akkor gyakrabban.
2013. jan. 12. 22:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is több napig hordok egy melltartót, ha nem is egy hétig, 4-5 naponta cserélek.
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mármint gyakrabban mosom.
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
én is zoknit bugyit pólót naponta cserélek. de melltartót akár egy hétig is elhordok, semmi baja. nyáron azért gyakrabban szoktam cserélni... farmert meg akár 2 hétig is...
2013. jan. 12. 22:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
2-3napont,de ritkábban mosom őket
2013. jan. 12. 23:06
 6/9 anonim válasza:
100%
2-3 naponta cserélem
2013. jan. 13. 00:40
 7/9 anonim válasza:
100%
Én nem is tudom hány naponta :DD 1 hét tuti van, de még nem volt rá panasz.. Igazából váltogatom őket, ruha szerint, amelyik legjobban megy színben, vagy a mellem formája jobb abban a felsőben. Szóval így egyre lebontva nem tudom, mert 3-4et hordok párhuzamosan. Itthon pedig megint mások vannak, a rosszabbak, azokat végképp nem tudom hány naponta :D
2013. jan. 13. 00:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Olyan 7-7 darab van, amit szoktam hordani, ezeket váltogatom, úgyhogy őszintén szólva fogalmam sincs róla, hány naponta van kimosva. Amiket azért gyakrabban hordok, azokat gyakrabban is mosom, de van, amit ritkábban, ha mondjuk heti 1x vagy maximum 2x van rajtam.

Nyáron persze más a helyzet.

2013. jan. 13. 09:02
 9/9 anonim ***** válasza:
mivel többnyire mást veszek fel naponta, sosem számoltam, de kb. egy hétig biztos hordok egyet. Aki minden nap cseréli az ki is mossa? Ugyan már, hamar szétmenne a mosásban. Persze ha valaki izzadós, akkor cserélje csak, egyébként meg nem ér se hónaljhoz, se nem koszosodik, 3-4* simán fel lehet venni.
2013. jan. 13. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!