Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 100. 000 Ft-ból milyen ruhákat...

The IT Guy kérdése:

100. 000 Ft-ból milyen ruhákat vegyek és mennyit? Elegánsak akarok öltözni (business casual)

Figyelt kérdés

Az egyetemre és a munkahelyemre kéne felújítani a ruhatáramat. 100-120 ezer Ft-om van rá. A munkahelyemen a business casual a "dress kód", és szerintem az egyetemen se baj, ha elegánsan öltözök.

Miket vegyek?

Én ezekre gondoltam:

- ingek

- öltönynadrágok

- mellény

- zakók

- alkalmi cipő

Ezeken kívül miket vegyek még? És szerintetek miből hány darabot kéne vennem, és hol? (Tudtok üzleteket ajánlani?)

2013. szept. 15. 16:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nőként írok, de van elég tapasztalatom az öltözködés és a dress-kódok terén.

Öltönynadrágot, mellényt szerintem egyelőre felesleges kifejezettem ezért venni, nyilván a mindennapi életben is szükséged van rá, de ha sos ruhatárat újítasz, akkor ne ezzel kezd, arról nem beszélve, hogy egy normális, jól szabott öltöny 80-100 ezernél kezdődik, és ez tényleg csak a kezdet.

Nálunk sem járnak a férfiak mindennap öltönyben, akkor sem ha üzleti tárgyalásra mennek vagy bíróságra.

A helyedben vennék 2 minőségi cipőt, az egyik legyen elegáns, a másik legyen egy kicsit lazább (ez nagyon sokat számít a megítélésednél), 2 zakót, 2 elegánsabb nadrágot, pár darab inget, legyen fehér, világoskék köztük mindenképp és 3-4 hosszú ujjú felsőt.

A meglévő ruhatárad is könnyen tudod használni, ha kevered a stílusokat. Pl. Egy fekete vagy sötétkék farmerhoz nagyon jól mutat akár egy ing, akár egy elegánsabb, visszafogott egyszínű hosszú ujjú.

Ha lesz pénzed, akkor lehet tovább vásárolni. Nyilván kell normális táska, kabát stb.

Mangóval, Zarával az a baj, hogy elég drágák, főleg most szezon elején, H&M jóval olcsóbb, viszont sok a gagyi, meg kell válogatni, mit veszel ott. Ajánlom a Reserved-t, tavaly tudom, nagyon jó cuccaik voltak, szövetnadrágot is vett az egyik barátom ott rögtön 3-at.

2013. szept. 16. 14:28
 12/12 anonim válasza:

Én innen rendelnék ingeket: [link]

A Kangol, Pierre C. ingek 6-10 fontért elég jóknak tűnnek, vannak elegánsabb cipők is és nadrágok.

Van Calvin Klein öltöny is 80-120 fontig.

[link]

Innen biztos kijönnél ennyiből, de sajnos nem tudsz próbálni.

2013. szept. 16. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!