Nem birom kovetni magamat. Hogyan is akarok oltozkodni?
Neha ram jon az, hogy szeretnek valami jo cuccot, a divat elbuvol es ugy nezek ki mint barmelyik masik tinilany. Neha meg untat az egesz, es farmert veszek fol farmerdzsekivel meg tornacipovel. Hatrafogom a hajamat, es elengedem magamat.
Nem tudom pontosan milyen vagyok en (marmint kulsoleg). De miert lehet ez a durva stilus valtozas velem nap mint nap? Es mit csinaljak, milyen legyek?
15/l
egyetértek a 2. hozzászólóval, én is ilyen vagyok :) semennyi ruha nem elég. :D
17/l
Nem kell minden nap ugyan úgy öltözni, de nevetséges végletekbe se menni. :)
Ezen a lelkizésen kívül egy-két tipp:
Egy alap ruhatárad legyen, ami jól kombinálható.
Egy sima kék denim farmert akármivel kombinálhatsz: piros magassarkú szandállal és inggel, következő nap meg a kedvenc sportcipőddel és egy jópofa pólóval.
Hangulatodtól és alkalomtól függ.
Ezen kívül egy sima fehér póló is a kedvenced lehet. Ha nem tudsz mit felvenni, az mindig ott van, egy szép nyaklánc, egy szoknya, és máris csinos.
Ezek az alapdarabok sokáig jók lehetnek, és nem lesz az, hogy egyszer csak megunod a csipkés rózsaszín szoknyád, és dobod ki, mert ezeket könnyű kombinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!