Mi van akkor ha nem akarok SWAG lenni?
17 éves lány vagyok.
Nagyon szeretem a buggyos/ülepes/melegítő nadrágokat, a nagy/lógós pólókat, a deszkás/edző cipőket, a pulcsikat és a sapit. (imádom a hiphop zenét, táncot. Én is táncolok)
De tetszenek a színes, feltűnő ruhák is (felső, nadrág, dzseki stb.)
Eddig még csak gyűjtöm az ilyen ruhákat(egy ideje), és azt terveztem, h nemsokára elkezdek úgy öltözködni ahogy szeretek. /ami ugye feltűnő, de nem érdekel ki mit mond/
Viszont most nézem a neten, hogy minden tele van azzal, h milyen gáz ez a SWAG-es cucc. És azok a ruhák amiket szerettem vna hordani szinte mindről azt mondanák, h SWAG stílus. De én egyáltalán nem akarom h azt higgyék, h SWAG vagyok. Tök hülyeségnek tartom ezt az egészet, h valaki azért vesz fullcap sapkát(nekem pl.nincsen), mert hogy igazi SWAG legyen. Az ülepes gatyát amúgy is sokan utálják, de én azokat szeretem hordani a legjobban. Szval szerintetek mitévő legyek? Végül is nem érdekel , h mit szólnak, de azért nem lehetne valahogy kiküszöbölni, h ugyanolyan SWAG-nek nézzenek, mint a többi ilyen stílusú lányt?
köszönöm a választ :D
De komolyan. Nem cigizek, nem járok bulikba, nem pasizok össze vissza...csak imádom a hiphopot, és szeretnék már magamnak egy saját stílust kialakítani. De így..
Bár lehet, h nem kéne h érdekeljen..
ja ez paradoxon :D
Am felejtsétek már el lányok ezeket az ülepes gatyákat, mert nem nőies! prosztó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!