Hogy legyek szexi 46-os mérettel?
19 éves elsős egyetemista vagyok. Annyira szeretnék jól kinézni, nőiesen öltözködni, de mindig úgy vagyok vele, hogy maradok a fekete farmer- bő póló/pulcsi kombónál, mert abban legalább nem látszanak a hurkáim, legszívesebben elrejteném magam :(
Viszont szeretném, ha a srácok észrevennének és nem csak úgy tekintenének rám, mint egy kedves lányra, akivel jól lehet beszélgetni óra előtt és ennyi.
Kérlek a fogyj le megszólalásokat hanyagoljátok, nagyon sokszor próbáltam lefogyni, nem ment, most újra belekezdtem, de az idő, viszont az öltözéken azonnal lehet változtatni, csak nem tudom, hogy kéne...
Bármi segítség jól jön, linkek is stb, jelenleg kb így nézek ki (nem én vagyok a képen):
Átérzem a helyzeted. Én is túlsúlyos voltam világ életemben, 16 évesen sikerült lefogynom.
Igazából manapság csomó ruha van ami jól áll egy molettebb lánynak csak meg kell találni azokat a ruhadarabokat.
pl.
blézer
(az átkötős fazon nagyon slankít)
Ing:
a középső lányon az ing egy mell alatti vékony övvel nagyon jól áll molleteknek.
a rózsaszín lágy esésű top szintén, nagyon jól néz ki:
a tunikák szintén előnyösek:
amit kerülj:
a tapadós nacik, leggings. Mert kiemelik a hurkád.
és a denevér ujjú cuccokat:
ruha, boleróval:
Ha már blog:
Sziaa :) én is duci vagyok,és nem tudom te hogy vagy vele,de én elfogadtam magamat... nagyon nagyon csinosan öltözködöm,szinte minden pénzem erre költöm el,de van amikor csak egy farmert felveszek,egy sima pólóval és ugyanúgy utánam fordulnak a férfiak,és mégegyszer kiemelem,DUCI VAGYOK...ha elfogadod önmagad,akkor jó a kisugárzásod.. kivirágzol,és hidd el többre mész ezzel :D
Lehet csak én látom így, de én 150 centi vagyok,és 85kg. :DD még alacsony is vagyok :D nem vagyok beképzelt,tényleg nem azért mondom,de komolyan utánam fordulnak a férfiak,odajönnek hozzám,keresik a társaságomat... és 3-éve van vőlegényem. minden ezen múlik...
na. a 150 centi/85 kiló az nem duci, az kövér.
duci én vagyok, 190 centihez ugyanennyi kilóval.
nevezzük már nevén a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!