Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Észrevettétek, hogy egyre...

Észrevettétek, hogy egyre ócskább cuccok vannak a turkálókban?

Figyelt kérdés
Mind gyerek, mind felnőtt cuccok minősége silányodott szerintem az utóbbi pár hónapban. Ami meg db árasban jó, azt aranyáron árulják.
2013. szept. 6. 12:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva én nem vettem észre. Most értem haza a turkálóból, ahol vettem egy Esprit nadrágot + két farmert. Mindhárom szinte vadonatúj és össz-vissz 2300 forintot fizettem.

Múlt héten turkáltam egy bontatlan csomagolású jó minőségű ágyneműt 900-ért.

2013. szept. 6. 13:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen.Múltkor kilósban találtam nagyon szép kardigánt,olcsó volt,de 2 órát túrtam érte.A darabáras meg szörnyen drága.Ja meg a kínai is.Mindkettő vetekszik a plázával.
2013. szept. 6. 14:13
 3/3 anonim ***** válasza:
42%
A turikban, kínaikban szinte csak gagyit találsz! Inkább menj jó boltokba: H&M C&A Telly weijl, Orsay, New Yorker, stb. És nem olyan drága, és jó a minősége!
2013. szept. 7. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!