Azt észrevettétek, hogy ilyenkor télen, mínusz fokokban
a vékony, csinos lányok akkor is egy szál semmiben
mászkálnak az utcán?
mindenkinek megvan a joga, hogy hülye legyen. és élnek is ezzel a jogukkal.
2013. jan. 6. 12:40
Én vékony csinos vagyok, és combközépig érő parka-kabátom van. És az összes vékony-csinos barátnőm is fel tud öltözni. Egyébként mostanában nincsenek is olyan nagy mínuszok.
Fel lehet öltözni jól, viszont ők valószínűleg nem tudják, hogyan. Náluk a kevés ruha egyenlő a jól felöltözöttel. Nem kell hibáztatni őket ezért. Majd ha megfázik a veséjük és nem fognak tudni gyereket szülni, talán megbánják.
2013. jan. 6. 12:42
előzőtől bekönnyeztem a röhögéstől :"D
Amúgy majd megkopaszodnak ha megfáznak a hajhagymáik :D
Na meg felfázás ha kell nekik ez az ő döntésük
Nem te fagysz meg légy büszke magadra inkább h nem vagy bamba mint ezek xDD
csak ne nézz rájuk mert te is megfagysz
el tudom képzelni ahogy vacognak és közbe azon gondolkodnak ki nézi a foghagyma girizd hátsójukat :P
2013. jan. 6. 12:44
sosem értettem, hogy nem fázik valaki, ha még a seggét sem takarja a kabát.
2013. jan. 6. 13:17
5/10 anonim válasza:
így van, a hülyeség jogával mindenki élhet. vagy nem telik szegényeknek télikabura, vagy észosztásnál nem álltak elől. aztán vesemedence gyulladásnál, vagy ha pár év múlva nem lehet gyerekük , akkor meg elcsodálkoznak. bár nekem aztán se hideg, se meleg. de ahogy Einstein is megmondta: " A világegyetem nem biztos, de az emberi butaság határtalan"
2013. jan. 6. 13:44
úgy, hogy gondolom nem egy réteg harisnyát húznak maguk alá, hordanak derékmelegítőt, vastag pulcsi van a kabátjuk alatt, meg az alatt is pár réteg felső. plusz vastagzokni, bundáscsizma. talán röntgenszemed van, hogy belátsz a kabátjuk alá?... ha nem ilyenekre gondoltál, akkor bocsi :'D
2013. jan. 6. 13:51
Utolsó, amit leírtál, az egy dolog, szerintem a kérdezőnek nem velük van baja. de én is láttam már olyan csinibabát, akinek sapkás-sálas-kesztyűs időben kivolt a hasa (!!) a kabátból, és látszott, hogy libabőrös! Tehát fázott ő, csak úgy gondolta, egy normális pulóver, vagy ne adj' Isten kabát nem elég nőies... Biztosan én vagyok az igénytelen, slampos tehén mintapéldánya, de én bizony nem restellek sapkát húzni, ha fázik a fejem, példának okáért.
2013. jan. 6. 14:04
Észrevettem, de most nem mehetek oda hozzá azzal, hogy figyelj édesem, ha majd kifázik a veséd meg a hólyagod és tömény vért hugyozol sírva, meggondolod legközelebb 1000x is, miben indulsz el. Hülye ember a saját kárán tanul. A nagyon hülye meg még azon sem....
2013. jan. 6. 14:04
Én rengeteg csajt látok Pesten, akiknek a majdnem a köldökéig ér a kabát. Jobbik eset, amikor egy kötött hosszabb pulcsi van alatta, de esküszöm csomó van, akinek konkrétan a fél hasa kilátszik és csípőnadrág van rajta...
2013. jan. 6. 21:45
Nekem a nővérem csinálta ezt régebben... 2db vékony cicanadrág, titokzokni, tornacipő, hosszú ujjú póló, nem volt kint a dereka, de a fenekét nem takarta, és rövid műbőrkabát vagy pufikabát. Se kesztyű, se sapka, se sál! Aztán jól felfázott szegénykém, és most meleg csizma, farmer alá cicanadrág, pulcsi, hosszú kabát az öltözete! :)
2013. febr. 17. 21:33
Kapcsolódó kérdések: