Ciki a cicanadrád betéttel?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Sose használtam tampont, mindig betétpárti voltam. Van egy ilyen farmerszerű cicanadrágom. Most éppen megvan, viszont azon gondolkoztam, hogy ha hosszított felsővel venném fel, ami rendesen, teljesen eltakarja a fenekem, úgyis gáz lenne? Hiszen úgy senki sem látná, hogy éppen betétet használok. Vagy ez ígyis-úgyis gáz?2013. szept. 4. 19:57
1/6 anonim válasza:
Dehogyis! Még röviddel sem ciki, nyugodtan veheted szerintem mindkettővel, ha nem látszik, hogy bent van a betét. Én is szoktam hordani úgy:) 14/L
4/6 anonim válasza:
Nem az, nyugodtan vedd fel. Szerintem a farmerszerű cicanadrágnál nem is látszik csak talán a vékonyabbaknál. Hosszú felsővel meg pláne.
5/6 anonim válasza:
Addig nem ciki, amíg nem látszik ki. :D
6/6 anonim válasza:
Amikor nekem megjön, akkor én nyugodtan hordok bármilyen cicanacit és én is mindig izgulok, hogy átlátszik-e, de nyugi, nem látszik át! Hosszított felsővel meg pláne! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!