Lehet szoláriumba menni menstruáció alatt, de betéttel? Még soha nem használtam tampont, szűz vagyok.
Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 18:55
1/8 anonim válasza:
Szerintem inkább menj máskor. Amúgy szűz lányok is használhatnak tampont.
2/8 Darcy01 válasza:
Persze, hogy lehet. Nem veszed le a bugyit és kész:)
3/8 anonim válasza:
az h szuz vagy meg nem zarja ki h ne hasznalj tampont, hol elunk mar, ilyet esetleg nagyanyaink mondhatnak, akik azt sme tudjak h mi a tampon :/
4/8 A kérdező kommentje:
Hát nem merem a tampont kiprobálni... :/ Amugy nem szoktam a bugyit levenni a szoláriumban,csak azért hogy össze tudjam hasonlitani hogy mennyit barnultam... :D Ép holnapra be vagyok jelentkezve és ma délután meg megjött,de azt hiszem mégis elmegyek akkor...
2011. máj. 11. 22:18
5/8 anonim válasza:
jól teszed hogy nem használsz tampont, legalább nem leszel oylan mint a többi díszribi :)
6/8 anonim válasza:
Utolsó! miért a tamponhasználattól lesz valaki díszribi? Rengetegen használják a 15 évestől a 45 évesig, most akkor a nők nagy része díszribi? Nézzél már magadba, milyen hülyeségeket irkálsz.
8/8 anonim válasza:
Már nem azért de nagyon ciki vagy ha azt gondolod valaki ettől díszribi lesz. Nem szeretek a saját véremmel magam alatt mászkálni ha nem érzem az sokkal kényelmesebb számomra ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!