Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tally weijlben vásároltam 3...

Tally weijlben vásároltam 3 db felsőt akciósan de sajnos 2 nem jó, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az akció úgy volt hogy 2db felsőért fizetsz 5200 Ft-ot és egyet pedig ingyen kapsz. Sajnos ebből 2 nem lett jó. :( Nem a pénzemet szeretném vissza kapni csupán csak kicserélni. Lehet ezt? Megvan a blokk. Most pénteken vettem,hétfőn vinném vissza. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Köszönöm előre is!
2013. szept. 1. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is jártam így,de csak kicserélték másik méretre.De mivel te akciósan vetted,valszeg nincs már olyan.Szerintem vidd vissza,majd le kell vásárolnod.:P
2013. szept. 1. 17:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Felprobaltad egyaltalan oket, mielott megvetted?
2013. szept. 1. 17:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen persze hogy felpróbáltam, de bevallom hülye voltam, nem gondoltam át, itthon már okosabb voltam hogy ez gy nem lesz jó se méretbe se sehogyan :( azért vissza viszem és ha nincs olyan akkor maradok ennél :-) Csak még nem jártam így ezért gondoltam rákérdezek.
2013. szept. 1. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!