Vásároltam egy laptopot, sajnos kezdő vagyok segítene valaki?
Valahol pedig ott lesz valószínűleg a dokumentumok között valamerre.
Tényleg nem ártana tudni, hogy hogyan küldted át. (Bár feltételezem bluetooth-al.)
Ezeket a mappákat nézted már?
"Windows XP esetén az útvonal például a következő lehet: C:\Documents and Settings\[az Ön felhasználói neve]\Dokumentumok\Bluetooth Exchange
Windows Vista esetén az útvonal például a következő lehet: C:\Users\[az ön felhasználói neve]\Documents
Windows 7 esetén az útvonal például a következő lehet: C:\Users\[az ön felhasználói neve]\Dokumentumok\Bluetooth Exchange mappa"
Egyébként a telefonod kézikönyvét ajánlom figyelmedbe, a telefon konfigurálásában biztosan segít.
"Azt találom furcsának hogy nincs semmilyen ikon vagy valami jel ami a bluetoothot mutatná,egyfolytában be van kapcsolva?Beállításokat hol találok?"
Most a gépről beszélsz vagy a telefonról. Ha utóbbi, akkor lásd kézikönyv. Ha a gép, akkor egy kék bluetooth ikonnak kéne lennie az óra mellett, a tálcán.
Egyébként mi is többet tudunk segíteni, ha leírod milyen telefonod van, és milyen oprendszert használsz.
"ki is írja hogy elküldte,a gép pedig hogy meg kapta,mégsem találom "
És hogy írja ki?
Pl: / Telo/: Béla, esküszöm neked, elküldtem a fotóidat.
/ PC /: Küldted te a nénikédet, még kapcsolatunk sincs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!