Nem is olyan rég vásároltam egy iPad 3 WiFi+4G
készüléket, és az előző gazdája sajnos nem
jailbreakelte, sőt frissítette iOS 6.1.3-ra. Van
akármilyen módszer crackelt alkalmazások telepítésére,
"downgrade"-re (SHSH nélkül) vagy jailbreakre?
Figyelt kérdés
iPad 3 WiFi+4G
16GB
-nincs régebbi SHSH a cydia szerverén hozzá (kerestem rá)
-IGEN, TUDOM HOGY NINCS JAILBREAK, CSAK iOS 6.1.2-ig!
-hallotam a kuaiyong nevű dologról, de nem igazán működött
-csak crackelt app-okat akarok telepíteni, a többi mellékes
Szerintem igen. Tethered jailbreak. Nekem is 6.1.3 iOS van igaz iphone-on, de müködik a jailbreak. ( [link] ) Ha kell segítség küldj mailt.
2013. jún. 25. 15:00
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de neked feltehetőleg iPhone 4-3GS-ed lehet, mivel a megadott oldal szerint is csak a pre-A4 processzoros modelleket (iPhone 4-3GS, iPod touch 4) lehet jailbreakelni. Az iPad 3 pedig A5X-es processzorral rendelkezik, ( tehát a bootROM-os limera1n nem jó rá) és emiatt már nem lehet tethered jailbreakelni. Továbbra is várom a válaszokat!
2013. jún. 25. 22:29
3/9 anonim válasza:
Számítógépen az iTuneson vissza lehet állítani az op rendszert az elozore, es ha azt megcsinaltad akkor arra mar mehet a jailbreak.
2013. júl. 6. 22:01
4/9 anonim válasza:
"-IGEN, TUDOM HOGY NINCS JAILBREAK, CSAK iOS 6.1.2-ig! "
"mivel a megadott oldal szerint is csak a pre-A4 processzoros modelleket (iPhone 4-3GS, iPod touch 4) lehet jailbreakelni. Az iPad 3 pedig A5X-es processzorral rendelkezik, ( tehát a bootROM-os limera1n nem jó rá) és emiatt már nem lehet tethered jailbreakelni."
Sajnos ez a helyzet amit fentebb leírtál. Nem lehet jailbreakelni.
2013. júl. 6. 22:40
5/9 anonim válasza:
Nem lehet visszarakni sehogy, viszont van egy másik módszer ha van maced vagy pc-n hackintosh (vmware-rel is lehet könnyen) akkor vehetsz a köszülékedhez provisioning profilt, amivel a tört appeket resignelheted így fel tudod telepíteni saját készülékre akárhanyas iOS-en. Ez 10$ körül van és 1 regisztráció 1 évig jó 1 eszközhöz
2013. júl. 7. 22:50
6/9 A kérdező kommentje:
Időközben találtam egy megoldást, a 25PP nevű kínai cuccban. Ez a progi csak PC-n fut, és jailbreak nélkül telepít appokat az iKészülékre. [link]
2013. aug. 18. 23:35
7/9 anonim válasza:
Ki van zárva hogy telepítés után még működnek is az alternatív forrásból származó appok.
2013. aug. 19. 00:31
8/9 anonim válasza:
Tényleg működik az, gondolom valami enterprise certificatet használ, bár nem értem hogy működik még most is, én sokkal régen próbáltam
2013. aug. 19. 04:26
9/9 anonim válasza:
Zeusmos-al még gép se kell hozzá, de az nem ingyenes
Amúgy meg nem értem hogy ha iPadre volt pénzed, akkor hogyhogy nincs pénzed max néhány eurós appekre... Magyarázd már el, komolyan
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!