Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan lehetne katonai surranó...

Honnan lehetne katonai surranót szereznem?

Figyelt kérdés
37-es méretben sehol sem találok, az acélbetétesek pedig nem érdekelnek. Meg tudna valaki dobni egy olyan oldallal, ahonnan rendes katonai bakancsokat lehetne rendelni ilyen kicsi méretben is? Megköszönném.
2013. szept. 1. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Érdemes körülnézni Apródon, Vaterán és Jófogáson!
2013. szept. 7. 08:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Az volt az első, de azért köszönöm szépen!
2013. szept. 7. 11:52
 3/6 anonim válasza:

Sikerült azóta ? :)

Ha átlagos méreted van (mondjuk 43, 44, 45) ezek a leggyakoribb férfi cipőméretek, ezek fogytak el a leghamarabb az utóbbi pár évben. 43-as, 44-es (pláne a régi, 65M kétcsatos) simán megér egy 10-est, ha jó állapotban van.

2013. okt. 11. 07:40
 4/6 anonim válasza:

Ja, most olvasom a kiegészítést! 37-es méret kell.

4 évig dolgoztam honvédségnél, de a legkisebb méret surciban amivel összeakadtam, a 38-as volt. Persze ettől még lehet, hogy gyártottak 37-est.

2013. okt. 11. 07:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Igazából, lehet... hogy még a 37 is nagy lenne. Fene a kicsi lábamba.
2013. okt. 11. 15:06
 6/6 anonim válasza:
Attól függ hol laksz mert nyiregyen van ilyen nekem meg nagy a lábam (49-es)és én is csak itt tudtam szerezni it 85M surranó van
2013. dec. 15. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!