Nagyon gáz ez a katonai bakancs egy "nem katonai" öltözethez?
Figyelt kérdés
Nagyon bejönnek a bakancsok, ez nagyon megtetszett, viszont abszolút nem stílusom a katonásosdi, de egy drapp szövetnadrággal, meg trikóval el tudnám képzelni. Igazából szeretem ha kitűnök a tömegből, de bizonytalan vagyok hogy ez már hátha túlzás: :D
2013. jún. 15. 16:31
1/7 anonim válasza:
hát ha neked tetszik akkor vedd fel
2/7 anonim válasza:
Rockerek is hordják. :P Én amondó vagyok, hogyha ez tetszik, akkor horjad.
4/7 anonim válasza:
nekem tetszik, szerintem hord bátran :))
(mondjuk én bakancsmániás vagyok)
5/7 anonim válasza:
hát sztem nem jön be ez senkinek nekem tuti nem
6/7 Zserno válasza:
Ennek a bakancsnak van egy egyéni stilusa de természetesen amihez minden férfi lábbeli megy az a farmer gatya .Én azzal vennék fel bakancsot.Amúgy nagyon jól néz ki.Én speciál katonai cuccokért oda vagyok...Van pilóta kabátom nadrágom ...Amit viszont leírtál az is jó szerintem és egyáltalán nem túlzás.
7/7 anonim válasza:
Felveheted nyugodtan, én mindig mindenhová 65M surranóban mászkálok. Bár én katona is akarok lenni. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!