Miért van az, hogy máson egy egyszerű összeállítás is ezerszer jobban néz ki, mint rajtam egy jól kigondolt?
Figyelt kérdés
Magyarul: rengeteg szép ruhám van, mégis úgy nézek ki bennük, mint egy adag sz.r. Más felvesz egy farmert és egy pólót, és egyszerűen gyönyörű. Ellenben ha én kiöltözök csinosra, túlöltözöttnek érzem magam, de ha sima farmert és pólót hordok, akkor meg slamposnak és még rondábbnak érzem magam. Amúgy nem vagyok kibékülve az alakommal (nem vagyok annyira kövér, viszont nem az az alak, amire kitalálták a skinny jeans-t). Mit tegyek? Komolyan hányni tudnék magamtól.2013. aug. 31. 22:45
1/6 anonim válasza:
Nincs önbizalmad. Velem is van ilyen sokszor, mégis kimegyek "csinosan", "túlöltözve". Te is biztos csinos vagy a ruháidban. :)
2/6 anonim válasza:
"Más felvesz egy farmert és egy pólót, és egyszerűen gyönyörű."
Ekkora csacsiságot! Olyan nő még nem született, aki farmerban jól nézne ki. Az egy átlagos, nőietlen tömegcucc.
Ha szeretsz csinosan és nőcisen öltözködni, akkor tégy úgy. Hidd el, nem leszel túlöltözött, de üdítő látványt fogsz nyújtani, és még egy pár bókot is szerezhetsz. :)
22/f
3/6 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék egy képre, hogy még is hogy nézel ki egy farmerban és pólóban, valószínűleg csak te gondolod úgy, hogy rosszul nézel ki benne:)
4/6 anonim válasza:
kedves 56%-kos!
légyszíves tedd túl magadat a dolgon,kicsit unalmas mindig azt olvasnom tőled hogy a nő szoknyát hordjon,a rövidnadrág nem nőies
nem a ruhától lesz nő az ember
amúgy egyszerű önkritika,picit erősíteni kéne az önbizalmadat,de ha ez megnyugtat akkor sok embernek van ilyen gondja,próbálj keresni egy átmenetet amiben jól érzed magadat:)
5/6 anonim válasza:
velem is ez van:/valószínűleg azért néznek ki mások jól tök egyszerű összaállításokban is,mert van önbizalmuk,nem "bonyolítják" túl,aztán te meg minél jobban akarsz kinézni annál inkább feszengsz,plusz amit még én észrevettem magamon,ha otthon vagyok,nem is igyekszem jól kinézni,mégis sikerül néha olyan jó összaállításokat összahoznom,meg hajat,esetleg sminket ha próbálgatok,persze ha megyek valahova,és ügyelek rá hogy minden tökéletes legyen,hát akkor istennek se sikerül összehoznom a dolgokat:D
6/6 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok. Rengeteg szép, csinos, egyedi darabom van, szinte ugyanazok mint amiket a divatblogokon is látni. Mégis ha összeállítok egy szettet, és felveszem, egy rakás hulladéknak érzem magam benne. Az alkatom nekem most olyan h 57 kiló vagyok és 170 cm, ha szűkebb fazonú felsőt veszek fel, oldalt "kibuggyan" a háj ... :/ Annyi ruhám van, de épp emiatt a "nincs mit felvennem" kategóriát erősítem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!