Egy szép, csinos fiatal lány (18) miért van rendszeresen fényes harisnyában?
Figyelt kérdés
Sokak utálják a nejlonharisnyát, rossznak tartják, de felénk van 1 szép arcú,csinosan öltöző csaj,aki minden nap nylonharisnyát hord, rövidnadrággal főleg. Ez természetes dolog vagy kicsit beteges? Mert ez nem gyakori egyáltalán. Jól érzi úgy magát, vagy feltűnő akar lenni?2013. aug. 30. 19:48
11/26 A kérdező kommentje:
7.Nem szőrös, ha kicsit is az lenne a harisnya nem takarja el szerintem.
2013. aug. 31. 12:29
12/26 anonim válasza:
Megint visszajöttél, te állat ? Mikor állsz már le ?
13/26 A kérdező kommentje:
Tessék? Ne állatozzál te nyomorék,mert megjárod!Nem tudom kivel keversz,de elég buta nőszemély lehetsz!
2013. aug. 31. 14:15
14/26 anonim válasza:
szerintem tök jó a nylonharisnya főleg barna színbe és mini szoknyával és magassarkúval nagyon jó.Tényleg szokott magassarkút hordani mert akkor csininek érzi magát ha nem szokott akkor csak szereti vagy fázós tipus bár ez nem biztos
15/26 A kérdező kommentje:
Magassarkúval nem hord, nem láttam még,cipővel,szandállal,balett cipővel.
2013. aug. 31. 17:11
16/26 A kérdező kommentje:
* melegbe is hordja, csak nyáron a kánikulában nem,de egyébként ha 30 fok van,akkor még hordja,szerintem szereti is hordani és szépnek akar mutatkozni,bár sok embert taszít a nylonharisnya látványa, engem pl nem.
2013. aug. 31. 17:14
17/26 anonim válasza:
én azt mondom kérdezd meg hogy fel venne e egy magassarkút vagy kérdezd meg csak simán hogy mért hordja vagy hívd el randizni és mikor jóba vagytok akkor kérdezd meg.De ha ki akarod deríteni hogy a bőre miatt hordja akkor csak egyszer mikor mész és előted megy színlelj elesést és mikor esel próbálj meg a harisnyájába kapaszkodni és ha szerencséd van vagy leszakítod róla a harisnyát vagy így leszeded róla így látod a bőrét.Viszont van még egy lehetőség hogy elhívod egy ilyen ünnepéjre és hogy ha magassarkúban jön akkor 100% hogy azért hordja hogy csini legyen és egyépként furcsa lenne ha otthon a lábát simogatná,de egyépként harisnyát vagy harisnyanadrágot hord.
18/26 A kérdező kommentje:
Neked aztán vannak merész ötleteid :D Szép lábú,láttam amikor kánikula volt. Akartam ma randit kérni,de nem válaszol rá, de úgy is meg fogom kérdezni tőle egyszer,hogy miért hordja, a többi bnője tuti nem ilyen, szerintem jól akar csupán kinézni, egy másik nőtől hallottam,hogy ő is gyakran hordja, de azért,mert szereti ha megnézik.
2013. aug. 31. 19:50
19/26 anonim válasza:
esetleg ne sértődj meg de tudnál ide küldeni egy képet róla harisnyában nem azért hogy randira hívjam csak meg szeretném nézni hogy mégis milyen ha küldöd köszönöm ha nem akkor is kösz
20/26 A kérdező kommentje:
Nincs róla kép, ahol a teljes alkata látszik.
2013. szept. 1. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!