Linkelnétek képet amin olyan stílusú öltözetben van a személy ami elüt a mostani átlagostól?
"Akinek van egy kis ízlése, az már elüt az átlagostól, és nem válik a tömeg részévé..."
Ezért linkeltél átlagos szennyeket?
Na ez nem átlagos:
# 11
Wáá nagyon tetszik a csaj cipője :DD
Szerintem valaki csak úgy nem lesz egyedi. Ha már valakinek erőlködnie kell ahhoz, hogy úgymond egyedi legyen, akkor azt megette a fene. Kell egyfajta kreativitás, önállóság és stílusérzék ahhoz, hogy valakit ne daráljon be a leggings-tornacipő páros.
Pl. Ha divatblogokat nézel, közülük van azért pár, aki nem kifejezetten átlagos, hanem tök jó, egyedi stílussal rendelkezik.
De egyébként nem attól egyedi valaki, hogy nem vesz olyan ruhákat, amiket más is kap a boltokban, hanem a párosítás, vagy egy-egy egyedi kiegészítő a kulcsa az egésznek.
Én nem tartom magam kifejezetten egyedinek, mert nincsenek extra gönceim, nem hordok holdjárót meg bőr fűzőt, de van saját stílusom, és többen megjegyezték már, hogy nagyon jó stílusom van, és hogy a korombeli lányokéhoz képest igen felüdítő látvány.
Én ehhez hasonlóan szoktam öltözködni:
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!