Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Linkelnétek képet amin olyan...

Linkelnétek képet amin olyan stílusú öltözetben van a személy ami elüt a mostani átlagostól?

Figyelt kérdés
mindenhol azt olvasom,hogy csak annyit bírnak írni egymásra az emberek: átlagos, tömeg, semmi különös nincs benne. akkor hát mutasson egyedit aki tud!

2013. aug. 29. 23:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Akinek van egy kis ízlése, az már elüt az átlagostól, és nem válik a tömeg részévé..."

Ezért linkeltél átlagos szennyeket?

Na ez nem átlagos:

[link]

2013. aug. 30. 00:38
 12/16 A kérdező kommentje:
és a válaszolók közül van e valaki aki önmagát egyedinek tartja öltözködésügyileg?
2013. aug. 30. 00:43
 13/16 anonim ***** válasza:

# 11

Wáá nagyon tetszik a csaj cipője :DD

2013. aug. 30. 00:59
 14/16 anonim válasza:
szerintem már nem sok van az ami egyedivé lehet tenni attól még hogy a turiban veszel egy pólót és nincsen másnak az nem azt jelenti hogy máris egyedi az öltözködésed
2013. aug. 30. 07:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem valaki csak úgy nem lesz egyedi. Ha már valakinek erőlködnie kell ahhoz, hogy úgymond egyedi legyen, akkor azt megette a fene. Kell egyfajta kreativitás, önállóság és stílusérzék ahhoz, hogy valakit ne daráljon be a leggings-tornacipő páros.

Pl. Ha divatblogokat nézel, közülük van azért pár, aki nem kifejezetten átlagos, hanem tök jó, egyedi stílussal rendelkezik.

[link]

[link]

[link]

De egyébként nem attól egyedi valaki, hogy nem vesz olyan ruhákat, amiket más is kap a boltokban, hanem a párosítás, vagy egy-egy egyedi kiegészítő a kulcsa az egésznek.

Én nem tartom magam kifejezetten egyedinek, mert nincsenek extra gönceim, nem hordok holdjárót meg bőr fűzőt, de van saját stílusom, és többen megjegyezték már, hogy nagyon jó stílusom van, és hogy a korombeli lányokéhoz képest igen felüdítő látvány.

Én ehhez hasonlóan szoktam öltözködni:

[link]

[link]

[link]

[link]

20L

2013. aug. 30. 08:21
 16/16 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszolón kívül valaki öltözik hasonlóan mint amit linkelt?
2013. aug. 30. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!