Mit gondoltok az ilyen stílusú ruhákról és lányokról? 14/l
2013. aug. 29. 23:13
11/76 anonim válasza:
Nekem erőltetett hatást kelt. Amúgy jó lenne, csak túl direkt. De jobb mint a cicababa stílus.
12/76 anonim válasza:
és azt is lássuk be, hogy nem mindennap találkozik az ember olyan lánnyal, aki azt ilyent pontos j-vel írja. csókolom
amúgy a sapi nekem sem tetszik, max ha máshogy hordanád. így nem jön be. de ha neked tetszik áldás rád.
13/76 anonim válasza:
Mi az, hogy nem minden nap találkozik az ember ilyen stílusú lánnyal? Azt az idétlen sapkát leszámítva tök átlagos vagy. Minden második lány ilyen ruhákat hord. Nem vagy te olyan hű, de különleges stílusú/kinézetű, mint azt gondolnád, de 14 évesen minden tini ezt hiszi magáról. Szóval elnézzük. :)
14/76 A kérdező kommentje:
hát ha te így látod, akkor okés. :)
2013. aug. 29. 23:33
15/76 anonim válasza:
attól mert felvettél 2 jamaikai zászló inspirálta cuccot nem lettél egyedi... :D ráadásul viselni sem tudod
16/76 sativus válasza:
most ez miaf/szom ? laza füves vagy mi a rák ? hát így első ránézésreazt gondolom ha találkoznánk az utcán akkor megkérdezném kell e fű
17/76 A kérdező kommentje:
én kérek elnézést hogy szeretem a rasztás hippis dolgokat. [link]
2013. aug. 29. 23:55
19/76 A kérdező kommentje:
levegőt igen.
2013. aug. 30. 00:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!