Szerintetek hol érdemes ilyeneket vásárolni? (többi lent)
Szia!
Mivel nem vagy egy nádszálvékony lány, nem ajánlom a nagyon mini, feszülős szoknyákat. A legjobban a kicsit térd felé érő, bőbb szabásúak állnak jól. Boltokról:
New Yorker: Nagyon mini, nagyon feszülős, nagyon feltűnő szoknyák helye, nem ajánlom.
C&A: Érdemes benézni, nagyon jó cuccaik vannak, esetleg ne csak a tini részlegen nézz, hanem a felnőtt nő részlegen is nagyon jó cuccok vannak.
Vögele: Nagyon nem neked való, kisgyerekeknek van néhány cucc, de inkább az idősebb korosztálynak van kitalálva.
Takko: Lásd New Yorker. Esetleg egy próbát megér, ha nincs más.
Cosmos: Nagyon nem jó minőség, ráadásul szinte 100% , hogy nem találsz ott semmi jót, neked valót.
Kínai boltok: Nem járok ilyen helyre, nagyobbakban lehet, hogy van. Minőségre figyelj mag anyagra!
Javaslom ezt a cikket, ez alapján a keresgélésben is el tudsz indulni: [link]
Ui.: Szombathelyi vagy? Csak, mert én az vagyok és itt is pont ugyanezek a boltok vannak :) Ha igen, szerintem menj ki Ausztriába, ott jóval nagyobb választék van, esetleg Szputnyik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!