Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek hol érdemes...

Szerintetek hol érdemes ilyeneket vásárolni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Alapvetően fiúsan öltözködöm, nincs egy szoknyám sem, mert nagy félelmem felvenni ugyanis nem vagyok nádszálvékony (163cm/58kg). De most mégis szeretnék egypárat beszerezni, és kipróbálni milyen egy kicsit nőiesebben öltözködni. Nagyjából 25e forintom lenne rá. Nem tudom milyen üzletekbe kéne mennem. Amik vannak a környékünkön: New Yorker, C&A, Vögele, Takko, Cosmos, és persze kínaik.

2013. aug. 24. 17:06
 1/3 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem: 15/L
2013. aug. 24. 17:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Mivel nem vagy egy nádszálvékony lány, nem ajánlom a nagyon mini, feszülős szoknyákat. A legjobban a kicsit térd felé érő, bőbb szabásúak állnak jól. Boltokról:

New Yorker: Nagyon mini, nagyon feszülős, nagyon feltűnő szoknyák helye, nem ajánlom.

C&A: Érdemes benézni, nagyon jó cuccaik vannak, esetleg ne csak a tini részlegen nézz, hanem a felnőtt nő részlegen is nagyon jó cuccok vannak.

Vögele: Nagyon nem neked való, kisgyerekeknek van néhány cucc, de inkább az idősebb korosztálynak van kitalálva.

Takko: Lásd New Yorker. Esetleg egy próbát megér, ha nincs más.

Cosmos: Nagyon nem jó minőség, ráadásul szinte 100% , hogy nem találsz ott semmi jót, neked valót.

Kínai boltok: Nem járok ilyen helyre, nagyobbakban lehet, hogy van. Minőségre figyelj mag anyagra!

Javaslom ezt a cikket, ez alapján a keresgélésben is el tudsz indulni: [link]

Ui.: Szombathelyi vagy? Csak, mert én az vagyok és itt is pont ugyanezek a boltok vannak :) Ha igen, szerintem menj ki Ausztriába, ott jóval nagyobb választék van, esetleg Szputnyik :)

2013. aug. 24. 20:52
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) Sajnos nem szombathelyi vagyok, Zala megye :D
2013. aug. 24. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!