Van olyan magassarkú ami 34-es 35ös? Pici a lábam és szeretnék egy magassarkút ami jó lenne suli ünnepségekre .
A Sebastiano-ban 34-estől kezdődik a méretezés, ezt egyszer elmondták az eladók. Igaz, elég drága, de egy ünneplőcipő több évre is elég, plusz nagyrészt bőr, ami ha pont jó, nem is töri a lábat.
Több nagyobb üzletben jelezve is van a 35-ös (pl. Deichmann, Humanic de biztos több helyen is). Deichmann-ban mondjuk kicsit nagyobb a méretezés (35-ös magassarkú mögé még befért az ujjam.)
Neten is érdemes utánakutatni, van több üzlet, ahol kifejezetten kislábúaknak is gyártanak cipőt, és akár méretre vétel után is megcsinálják. (Én pl. szalagavatóra sehol sem találok normális fehér cipőt, muszáj lesz csináltatni)
Én egyszer kínaiban is találtam egy 36-osnak címkézett papucsot, ami pont akkora, mint a Deichmann-ban vett 34-es szandálom.
Ha pesti vagy, akkor a Keletinél van a Crocodil Corso üzlet (lehet rosszul írom) ahol kifutó darabok vannak. Ott is rá lehet bukkanni 1-1 szép darabra. Én ott találtam egy sötétkék teljesen egyszerű magassarkút 35-ösben, ami sose törte a lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!