Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Télen nem csúsztok el telitalp...

Télen nem csúsztok el telitalpúban? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Nem szeretném kitörni a nyakam de a jeges úton,vagy havon magassarkuban sokszor megjártam már.A telitalpú jobb?

2013. aug. 18. 02:37
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Én még nem estem fel benne egyszer sem :D Az enyém semmivel sem csúszik jobban, mint egy lapos talpú :)
2013. aug. 18. 03:19
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Én sem csúsztam el még egyszer sem benne. Én laposban jobban félek :D
2013. aug. 18. 10:25
 3/9 anonim ***** válasza:
52%
Még nem estem el telitalpúban /magassarkúban sem, viszont laposban annál inkább(pl tornacipők azok iszonyatosan csúsznak). :D
2013. aug. 18. 11:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Uuu köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok :)
2013. aug. 18. 15:07
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
magassarkuban ensem estem el meg soha pedig en foldesuton megyek a buszmegalloba szoval nyaron goronygyos , osszel saras telen pedig jeg boritja az egeszet mintha korcsolya palyan lennek :D a telitalpunak azaz elonye h ha nagy jegen kell haladni lehet benne "korizni" :D:D
2013. aug. 19. 17:21
 6/9 A kérdező kommentje:
:D mindenképp kipróbálom!
2013. aug. 20. 02:06
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem a magassarkú azért jobb hóban, mert le tudod szúrni a sarkát, amitől stabilabbá válik (persze nem tűsarokra gondolok). Jégen jobb a lapos vagy telitalpú, mert könnyebb egyensúlyozni. Amúgy attól függ, milyen a cipőd talpa, nekem épp a telitalpú csizmáimon vannak olyan recék, amelyek hóban semmit sem érnek, csak csoszogni tudok benne, míg az egyik magassarkú csizmám talpa kifejezetten tapad a hóban, érzem, ahogy megkapaszkodnak a barázdák.
2013. aug. 21. 09:57
 8/9 anonim ***** válasza:
17:21 Sáros földesúton magassarkúban? :o Hogy csinálod? Nekem olyanban mindig elsüllyed a sarka, és úgy beragad hogy alig bírom kiszedni. :S
2013. aug. 23. 10:11
 9/9 anonim ***** válasza:

En meg nem csusztam el (8centi magas), de egyik baratnom olyat zakozott tavaly hogy majdnem bepisiltem a nevetestol.

Regi szep emlekek..xD:|

2013. nov. 4. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!