Mit vegyek fel a bulira?
Figyelt kérdés
11/L vagyok és (szülinapi)buliba megyek,viszont nem tudom mit vegyek fel .Nem leszünk sokaasszem csak 7-en (mi 7-en vagyunk az osztályban a leg "menőbbek" de ettől nem vagyunnk bunkók).Az a lényeg hogy mindenki mindig nagyon jól néz ki és én szeretnék a legjpbban a szülinaposon kívül! Mit vegyek fel?2013. aug. 21. 13:11
2/11 anonim válasza:
nagyon kis hülye vagy még a szöveged alapján,már de bocs.
hát nem tudom mi a pisisek körében a divat,de sztem csőgatya,vmi jó mintájú felső,farmerkabát
3/11 A kérdező kommentje:
Mert ?
2013. aug. 21. 13:16
4/11 anonim válasza:
mert mi az hogy mi vagyunk a legmenőbbek de nem vagyunk bunkók? kicsit sem vagy elszállva magadtól kisanyám-.-
5/11 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vagyok azért mert nem tudom hogy mit vegyek fel !
2013. aug. 21. 13:20
6/11 A kérdező kommentje:
Most hogy így elolvasom tényleg nagyképűen hangzik ,de ez az oldal nem azért van hogy kritizálogyatok hanem azért hogy segítsetek
2013. aug. 21. 13:23
8/11 A kérdező kommentje:
Jó oké tényleg úgytűnik mintha NAGYON ellenék szálva magamtól de amúgy nem vagyok ilyen ! :/
2013. aug. 21. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!