Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen csizmátok lesz télen?

Milyen csizmátok lesz télen?

Figyelt kérdés

2013. aug. 19. 17:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ezen még nem gondolkoztam:)
2013. aug. 19. 17:17
 2/12 anonim ***** válasza:
Épp a héten vettem a Deichmannban télre egy téglaszínű bokacsizmát, és tavalyról megvan még egy sötétkék magassarkú bakancsom is :)
2013. aug. 19. 17:18
 3/12 anonim ***** válasza:
A két bakancsom tervezem hordani, az egyikben már töltöttem egy telet, vastag zoknival jó arra a 10 percre amit kint sétálok.
2013. aug. 19. 17:18
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigieket. Megy a zöld kéz mindenkinek!

Valami olyat szeretnék, ami nem ázik be. Csomó helyen velúr, meg ilyen plüssös van, amivel ha belelépek egy kis pocsolyába, már tiszta víz és jéggé fagy a lábam :/ Hol veszitek ti? Tavaly se találtam normálisat, hanem vettem 2 beázósat :S :D

2013. aug. 19. 17:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Én be akarok ruházni egy Martens bakancsra, meg hát.. lőjenek le érte, de nagyon tetszeneka Jimmy Choo Ugg hótaposói.. nem leszolcsó de gyűjtök rá :DD
2013. aug. 19. 18:07
 6/12 anonim ***** válasza:

Tavaly télen vettünk egy gyönyörű csizmát a Deichmann-ban, ez az első magassarkúm téli cipellőm, bár szerencsére vastag a sarka, és csak közepesen magas, kényelmes benne járni. Hosszú, sötétbarna és egyszerű, csak egy-egy vékony csat van az orránál és felül.

Nagyon szeretem, és próbálok rá vigyázni, a tavalyi tél utolsó heteit jól bírta, remélem idén sem hagy cserben. :)

17L

2013. aug. 19. 19:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Bakancsot veszek, vagy katonai surranót. Az a helyzet, hogy eddig mindig pár ezer ft-os kínai csizmám voltak, és egy hónap alatt szétmentek. Kicsit nagy kiadás lesz, de nem vagyok hajlandó még egy telet foylton átázó lábbeliben eltölteni. D:
2013. aug. 19. 19:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Én egy térdig érő fekete bakancsot néztem ki magamnak :D EZ passzol a stílusomhoz, és nagyon kényelmes is :)
2013. aug. 19. 20:36
 9/12 anonim ***** válasza:

5ös: Martens és Ugg? Fura párosítás :D Na de szeretem a különcöket:D

Kérdező: Nekem valószínűleg megmarad a tavalyi beázós csizma, és jövőre gyűjtök egy Martensre, szerintem azzal nem lesz gondom beázást illetően :) Még volt tavaly a steel bakancs is, amit értékesítettem, de az is sokkalta jobb volt, mint amiket a Deichmannban kifogtam :(

2013. aug. 19. 21:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Tavaly vettem a Deichmannban egy ilyen lábszárközépig érő jó bundás belülről kívűl meg ilyen cuki szőrös és egy szalagszerű izé van lazáz tekergetve rajta ami masnival végződik :D nem ázik be. Én is azért vettem mert a másik két csizmám folyamatosan beázott -.-
2013. aug. 20. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!