Télen megfagynék bőrkabát+alatta kapucnis pulcsi kombóban?
Most vettem egy bőrkabátot, és én is így akarom hordani télen.
Mert láttam így sok embert. És nem bélelt szőrmés bőrkabát, hanem sima bőrkabát, és alatta kapucnis pulcsiban voltak.
Nem hideg az nagyon?
én szinte egész télen így voltam. volt olyan, hogy a vastagabb szövetkabátomat kellett felvennem, de elnézve a mostani teleket szerintem bevállalható.
nekem pont jó volt.
20/L
Én bár lány vagyok (úgy tűnt, hogy te nem), és nem bőrkabátban jártam télen, de csak azért írok, hogy nekem is viszonylag vékony kabátom volt, mert nagyon jól néz ki, és kibírtam... Bár tény, hogy csak tél vége fele esett le, hogy én mindig jobban fáztam, mint a többiek, és ez lehet, hogy ezért volt. :D De nem baj, a szépségért meg kell szenvedni, szokták mondani, és ez akkor is lehet igaz, ha fiú vagy.
Ja, amúgy a legegyszerűbb az, hogy kipróbálod, hogy te kibírod-e, mivel már úgyis megvetted, ezért ennek főleg semmi akadálya nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!