Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen kétvállas iskolatáskát...

Milyen kétvállas iskolatáskát ajánlotok, ami teherbíró, de néz is ki valahogy?

Figyelt kérdés
A Bershkaban, C&A-ban láttam szép táskákat, de nem tudom, mennyire teherbíróak, mert én min. 5 könyvet mindig magammal cipelek, plusz a füzetek. Netről rendelőset ne ajánljatok, hanem amiket itthon is be tudok szerezni.
2013. aug. 18. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Heavy Tools! Gyönyörű csajosakat, vagy sportosabb fiúsakat is kapni, és nagyon strapabíró!
2013. aug. 18. 20:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A Heavy Tools táskák tényleg elég jól bírják a strapát, ráadásul szépek. Nekem Conversem volt, meg voltam vele elégedve.
2013. aug. 18. 21:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Én nem az ilyen sportosabb üzletekre gondoltam, hanem sima üzletekre, mint a H&M, Bershka, Stradi, Pull and Bear, Zara, C&A stb. De nézegettem ott is táskákat, de egyik sem tetszett meg.
2013. aug. 19. 11:03
 4/8 anonim válasza:
Az Intersparban vettem budmil táskát,nagyon jó áron.Több féle mintában,formában van.Én is sok könyvet cipelek de ez úgy tűnik ki fogja bírni.
2013. aug. 19. 16:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem anno budmil táskám volt és nagyon jól bírta. Vízálló volt, szóval szakadó esőben sem kellett azért idegeskednem, hogy vajon elázik-e a cuccom benne vagy sem.
2013. aug. 20. 20:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a Reserved-ben vettem tavaly egy barna válltáskát nagyon jól bírja még most is.Aztán a Tamaris (tudom cipő bolt) ott is lehet táskát kapni szintén nagyon jól bírja. Nem tudom hol laksz,de ha pesten akkor a Kökiben van C&A mellett egy jó táska bolt ott is körül nézhetsz (;
2013. aug. 20. 20:26
 7/8 Doruss ***** válasza:
100%
Van egy Timberland nevű márka, én azt tudom ajánlani. Hat éve vettem egy olyan hátizsákot, négy évig használtam sulitáskának, azóta csak túrákhoz, utazáshoz használom inkább, de még mindig nincs rajta egy szakadás sem.
2013. aug. 20. 21:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem Volcom volt iskolatáskának, 10ezerért. Szanaszét hordtam, most 6 éves és még mindig tökéletesen jó.
2013. aug. 22. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!