Milyen ruhákat ajánlotok nekem?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, és suliban mindig csúfoltak hogy milyen rondán öltözködöm:/ Linkelnétek nekem pólókat meg ilyesmi? :)2013. aug. 14. 17:03
1/5 anonim válasza:
Olyasmit vegyél ami neked tetszik. A többiek taplók, majd kinövik. Engem is mindig csúfoltak, hogy ha gazdag az apám hogyhogy mégis szar cuccaim vannak (nem lacoste, replay és társai), mégsem lettem lelki sérült, vannak barátaim.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :) Én is így vagyok vele... De akkor miért csúfolnak? : /
2013. aug. 14. 17:43
3/5 anonim válasza:
Sajnos mostanában az a menő,aki márkás cuccokban jár.Aki nem,azt lenézik.Azt javaslom,hogy menj el egy turkálóba,ott olcsób tudsz akár márkás cuccokat is venni.
4/5 anonim válasza:
Szerintem sokkal gázabb egy turis de márkás, mint egy ízléses de gyengébb márkájú. Vegyél tini újságokat, ott szoktak lenni olyan rovatok hogy olcsón menő rucik, legalábbis régen az egyikben volt. :) Meg persze azokban láthatod hogy mi épp az aktuális trend, de ha ezeket követed és nincs saját stílusod akkor nem leszel egyéniség, csak egy a sok közül.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem...:/ Akkor maradnak inkább ezek a ruhák, amik most vannak:)
2013. aug. 15. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!