15 éves fiúnak milyen cipőt ajánlotok?
Figyelt kérdés
olyan cipőre gondoltam, ami nem rikítós, hanem vagy fekete, vagy barnás, esetleg homok színű(sötétebb fajta).
Gondoltam arra is, hogy valami bumszlibb(nagyobb) cipőt vegyek, de ez is megtetszett: [link]
szerintetek?
2013. júl. 28. 03:11
1/15 anonim válasza:
Az nem mindegy? :D Amúgy meg... jó az ami neked megtetszett.
3/15 anonim válasza:
Homi vagy, hogy converset akarsz?
18/f
4/15 anonim válasza:
mé lenne ,,homi,, ezek a hulye előítéletek megölnek.Amugy én deszka cipőkkel járkálok nekem nagyon bejönnek
5/15 A kérdező kommentje:
Az, hogy egy fekete converse cipőt felvennék, attól miért lennék homi? Majd ha rózsaszínt vagy sárgát látsz rajtam akkor szólj, hogy baj van.
2013. júl. 28. 13:29
6/15 anonim válasza:
Mert converset csak homárok hordanak. :D
8/15 anonim válasza:
Én is csak converset használok, és nem vagyok 'homár'. Attól, hogy neked nincs pénzed ilyenre, nem ilyeneket kéne írkálnod. :D Örülnél, ha olyan lenne a lábadon, mint a converse...
9/15 anonim válasza:
én nem szeretem fiúkon a tornacipőt,hanem azt ami csakis vászonból van,de vastagabb a gumi része és esetleg száras.pl: [link]
10/15 anonim válasza:
officeshoes szoktam nézegetni cipőket nézz körbe ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!