Team kérdése:
Nagyon sok melegítő nadrágot hordok, még iskolába is elég sűrűn fel veszem főleg télen, van egy nemesacél nyakláncom (arany színű), illik a mackó nadrághoz? Nem néz ki hülyén együtt?
Figyelt kérdés
2013. aug. 18. 19:45
11/20 anonim válasza:
Nem tudom miért, de amikor elolvastam a kérdést, valamiért arra gondoltam, hogy biztos lány vagy. Mindegy. Szerintem kicsit furcsán nézne ki a melegítőnadrággal az a nyaklánc, esetleg más ruha összeállításhoz vedd fel, amikor nem suliban vagy, hanem barátokkal mész ide-oda stb.
17L
12/20 A kérdező kommentje:
Na én erre voltam kíváncsi, végre valaki normális is bírt írni köszi neked.
2013. aug. 19. 06:15
13/20 anonim válasza:
Szerintem sem passzol hozzá. Inkább más kiegészítőkkel próbálkozz, sapka például vagy jó cipő. A linkelt darabról nekem egy fullcap meg egy Nike Air Force ugrott be elsőre, ezekkel jó lenne véleményem szerint.
14/20 anonim válasza:
neked is csak az a normális válasz, aki egyetért veled...
15/20 A kérdező kommentje:
13/14 Igen így öltözöm :), igazából csak kérdés volt, hogy illene hozzá a barakka.
14/14 igen mert ők ismerik ezt a stílust!
2013. aug. 19. 13:11
16/20 anonim válasza:
mi meg azt ismerjük, hogy mit HOVA illik felvenni :)
17/20 anonim válasza:
utolso ez egy stilus uramisten :D ne szorakozz mar. hova illik.. nem eskuvore megy hanem iskolaba ha jol osszatudja rakni tejesen jo osszallitasokat lehet kihozni :D amugy szerintem nem :D
18/20 anonim válasza:
biztos bennem van a hiba, de szerintem a melegítőgatya edzésre való, meg otthon tévézni...
19/20 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval... de sok melegítőnadrágost látok, aki abba megy iskolába, de ők többnyire szakiskolások, szóval ott lehet, hogy nem ciki. (Ezt nem bántásból írom, de ez eléggé észrevehető.)
20/20 anonim válasza:
Az a fekete gatya szerintem elég jól néz ki először azt gondoltam, hogy valami elhízott gyerek vagy akire más nadrág nem is jó (ismerek ilyet). A nyaklánc nem biztos, hogy passzol inkább valami csuklószorító, vagy vastagabb fekete vagy fehér karkötő. Attól is függ hány éves vagy, és milyen suliba jársz (mert pl egy elit gimnáziumba nem feltétlen jó választás de máshova akár...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!