Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Létezik olyan melegítő nadrág,...

Létezik olyan melegítő nadrág, ami nem nyúlik ki a térdénél? (Nem olyant keresek, mint a hip-hop nadrág. )

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, ami 100% pamut, és enyhén trapéz szabású. Leginkább portoláshoz használnám, de attól még nem akarom, hogy 3 hét után már ki legyen nyúlva. Már nagyon-nagyon régóta szeretnék egy olyan sport melegítőt, aminek 3 csík van az oldalán, de olyat eddig csak az Adidastól láttam, viszont az nem olcsó, ezért csak akkor szeretném megvenni, ha nem nyúlik ki hamar. Egyébként nem vagyok márkafanatikus, nincsenek márkás ruháim, legfeljebb talán használtak, de azoknak sose a címkéjét nézem, úgyhogy nem tudom. Melegítőnek viszont 3 csíkosat szeretnék, mert nagyon tetszik; nem muszaj, hogy Adidas legyen, csak a 3 csík és a jó minőség a lényeg. De ha van más hasonló nadrág, ami nem nyúlik hamar, akkor megalkudnék.

2013. júl. 30. 17:39
 1/6 who i am ***** válasza:
Nekem is hasonló gondjaim voltak a melegítőkkel, egy akció során vásároltam 2 éve 3 adidas melegítőt (olyat amilyet írtál). Folyamatosan hordom őket és még mindig olyan, mintha tegnap vettem volna, szóval én csak ajánlani tudom. Ha tudsz, szánj rá egy picit nagyobb összeget. Amúgy én sem vagyok márka mániás.
2013. júl. 30. 18:07
 2/6 A kérdező kommentje:
De jó! Ennek nagyon örülök! Köszönöm a választ! :) Még annyit hadd kérdezzek meg, hogy a "folyamatos" hordás mit takar, heti hány órát kb.?
2013. júl. 30. 18:55
 3/6 who i am ***** válasza:
Ilyen melegben mondjuk nem hordom, de ősztől tavasz végééig majdnem minden nap rajtam van valamelyik, nekem ezek az itthoni és a szaladgálós ruháim (ebbe szaladok el boltba, takarítok stb). Naponta kb 3-5 órát, illetve hétvégén, ha itthon vagyok. Egyszóval sokat. :) (egyébként a cipzáros pulóver része is ugyanilyen jól bírja és a hozzájuk tartozó pólók is)
2013. júl. 31. 23:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez biztató! :) Így már meg merem venni, már csak megvárok egy jó kis akciót. Köszi szépen!
2013. aug. 1. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:
adidas cuccom még nem jött szét a melegítőgatyóm és a pólóm is nagyon jól bírja és ha outletbe veszed 2 ezer Ft-tól már lehet jó cuccokat kapni ;)
2013. aug. 15. 15:18
 6/6 A kérdező kommentje:

Ez nagyon biztató! :)

Eddig még nem sikerült olcsón kifognom, de figyelem... Előbb-utóbb úgy is sikerül! :)

2013. szept. 14. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!