Milyen táskákat vesztek, hol és mennyiért?
Árban széles a skála az én táskáimat tekintve.
Van egy kicsi, elegáns, egyszerű, amit egy butikban vettem kb 10000 Ft-ért, ezt tartós használatra szánom, alkalmakra. (Esküvő, temetés...stb.) A legtöbb táskám kínai vagy New Yorker minőségű és árkategóriájú, ezeket gyakran váltogatom, a divat szerint. (Még nem fordult elő, hogy tönkrement volna.) Ezekre azért szánok kevesebb pénzt, mert inkább gyakran cserélem. Az utolsó 5000 Ft, fekete és sok szegecs, fém karika díszíti, és viszonylag régen, 2-3 éve vettem Sopronban a New Yorkerhez hasonló üzletben, az üzlet nevére nem emlékszem. Többször előfordult, hogy magyar üzletekben bejelzett a riasztó, ahol kínai cuccokat árulnak, így lehet kínai eredetű, és valami lehet benne elrejtve a varrásban. Ettől eltekintve nagyon szuper, 2-szer ilyen drága kategóriásnak néz ki, és más üzletekben, Ausztriában sem jelzett még a riasztó, ahol gyakrabban megfordulok, és minőségre is oké, szuper divatos, így mostanában nem is tervezek újat venni.
Néha-néha előveszem egy régi, kínaiban vett hófehér válltáskámat, ha a ruhámhoz jobban megy. Az összes válltáskánál fontos szempont nekem, hogy vállon hordható legyen, kb csípő hosszúságig, hogy ha más van a kezemben, ne zavarjon és ne kelljen külön kézben fogni, az elegáns kis feketét is így választottam. Ja, és egy másik, szintén alkalmi, bordó kicsi válltáskámat ősrégen, a Secund Handban vettem, csak mert annyira passzolt egy alkalmi ruhámhoz, ami olyan "örök divatú".
Utazótáskámat valami olcsó helyen vettem. Nálam ebben a használati érték az első, a célnak megfeleljen.
Pelenkázótáskám van még, amit a babakocsival együtt vettünk. (Bár a babakocsi drágább árkategória, a táska szerintem olyan mint más pelenkázótáskák.)
Más táskára jelenleg nincs szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!