Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyiért adjam ezeket a...

Mennyiért adjam ezeket a táskákat a tesz-veszen? (Lent bővebben)

Figyelt kérdés

Na kezdem a "rosszabik" táskával :

1.Esprit elég nagy,ilyen kigyóbőr szerű , bordós közepes táska. Ezt mennyiért adjam oda?

2.(Kedvencem) Louis Vuitton EREDETI Párizsból való táska!!Nem nagy kicsi kézitáska,mennyiért kezdődjünk a licit?És mennyit adhatnak majd értük?

És Ti mennyit adnátok az Espritért és a Luis Vuitton táskákért,külön-külön?

sajnos képet MÉG nem tudok feltölteni róluk.

2009. júl. 20. 12:35
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Semennyit, ilyen ertekes dolgokat csakis markaboltbol vennek, nekem az, hogy te azt mondod, eredeti, nem eleg.
2009. júl. 20. 12:52
 2/6 A kérdező kommentje:

És akkor,hogy bizonyítsam be,hogy eredeti??

Válom azokat a válaszokat akik segítenek ,köszi :)

Azért köszi ,hogy válaszoltál

2009. júl. 20. 13:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Van képed a Louis Vuitton táskáról? Tudsz linkelni? Engem érdekelne:)
2009. júl. 20. 18:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Most sajnos nem tudok!

Nem jó a fényképezőgépünk most szerelik!

Egyébként honan tudom,hogy eredi?MErt nekem egy ilyen táskás boltba mondták,hogy az!A belsejébe belevan írva hogy Louis Vuitton meg,hogy Paris..... de honnan tudom,hogy igazi?Mert senkit nem szeretnék átverni és én magam is megszeretnék győzödni,hogy eredeti. Egyébként barna színű!

2009. júl. 20. 20:27
 5/6 A kérdező kommentje:
A Louis táskát megvette barátnőm anyukája 6000 forintért :) azt montda, ennyi pénzért vesz még.Ám eredeti volt ,mert az anya nagy rajongó ugymond keni vágja az ilyet :)
2009. júl. 21. 00:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hatezerért tényleg eredeti, főleg hogy egy igazi Luis Vuitton 300. 000.-nél kezdődik............. Eladhatod a vaterán, ott úgyis hamisak vannak csak, 10.000-ret még kapsz is érte ha kifogsz valami hülyét.
2009. nov. 26. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!