Mi a véleményetek? Elsősorban a lányok véleményére lennék kíváncsi.
Figyelt kérdés
Sziasztok !
Holnap megyek bulizni, és arra gondoltam,hogy inget vennék fel egy sima póló helyett . Egy sima sötétkék hosszú ujjú ingre gondoltam. Állítólag most nem divat, csak a póló. Én ezzel nem igazán értek egyet, nem értem ,hogy miért baj az , ha valaki egy fokkal elegánsabban megy bulizni . Lányok szerintetek oké lenne az ing, vagy tényleg nem divatos ? :D Ui. Arra gondoltam, hogy nem tűröm be, csak felhajtom az ujját ... A véleményeket , tanácsokat előre is köszönöm :)
2013. aug. 16. 23:10
1/6 anonim válasza:
én birom az inges fiukat:D de csak ha jol áll rajta:)
2/6 anonim válasza:
oh én imádom az inges fiúkat:D a póló olyan snassz..
szerintem tök jó ötlet :)
4/6 anonim válasza:
Az én párom is mindig egy laza ingben van. Sokkal szexibb, elegánsabb és férfiasabb, mint egy sima póló. Én imádom és szerintem a többi csajszi is! ;)
21/L
5/6 anonim válasza:
jó ing+menő farmer( nem a régi elnyűtt)+ egy kis parfüm/spray+felzselézett haj=a buli összes csaja a tiéd! ;)
6/6 anonim válasza:
Szerintem ezerszer jobb az ing, mint a pólók, de lehet hogy jobb lenne betűrve, de akkor semmiképp ne húzd nyakig a nadrágot (már láttam ilyet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!