Kakaó39 kérdése:
Szerintetek gáz ha turkálóból vannak a ruháim?
Figyelt kérdés
Szüleim nem vesznek szinte máshol ruhát, mert szerintük drága. Ez gáz?2013. aug. 15. 14:17
1/11 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz. Ott is lehet jó kis ruhákat kapni. :))
2/11 anonim válasza:
Nem gáz, én imádom a turkálókat. Rengeteg szép ruhát lehet ott is találni, a ruhatáram fele onnan van.
3/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz! Nekem is vannak onnan ruháim.. nem is egy:)
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi :) csak sokszor megkérdezik honnan van pl a pólóm, és akkor nemtudok mit mondani. Ezentúl mondjam meg nekik?
2013. aug. 15. 14:51
5/11 anonim válasza:
szia, nem gáz sőt sokszor jobb és minőségibb cuccokat lehet ott kapni mint a rendes boltban.Én is kaptam már turis ruhára dicséretet.
Figyi szerintem ne mondd el hogy turiból van! Én sosem mondom meg még akkor sem ha rendes boltból való. Egyrészt nem szeretném hogy uyganolyat vegyenek bár ez turinál ritkán fordulhat elő másrészt meg valaki azt hiszi hogy a turkáló a csórósággal egyenlő. Szóval hazudj vmit hogy Pesten vedted vagy egy másik városban mikor vmelyik ismerősnél votlál ...stb. De konkrét helyet nem kell mondani szerinte.
6/11 anonim válasza:
nem gáz, de a szüleid honnan tudják hogy neked mi tetszik?
turkálj magadnak inkább
7/11 A kérdező kommentje:
Anyuval szoktam menni :) a végére általában kikészül, mert olyanokat mutatok neki, amiktől rosszul van xDDD
2013. aug. 15. 16:58
8/11 anonim válasza:
Nekem is vannak onnan ruháim, de azok mind olyanok, hogy senki meg nem mondja róluk, hogy nem rendes boltban vettem. Ingeket rendszeresen jobbakat találok ott, feleannyiért...
9/11 anonim válasza:
Én sokszor vásárolok ott, mert egyedi és stílusos dolgokat lehet kapni a turkálókban. Megtehetném, hogy máshol vegyem a ruháimat, de már annyira tömeglány van. Én nem szoktam megmondani, mert elég sznob a társaságom, és gáznak tartanák, viszont így engem tartanak a divatdiktátornak.:)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. aug. 21. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!