Hol tudnám eladni a használt, de jó állapotban lévő ruháim? Ötletek?
Mennyiért raktad fel őket? Mennyiért érdemes, hogy el is vigyék de azért legyen nekem is belőle? Mennyi az ideális pl. egy póló, pulcsi, farmer? Valamelyik márkás.
Köszönöm, hogy válaszoltál! :)
Mivel tőlem többsége úgy vett,hogy postáznom kellett így pl a 3500ft-os új farmeromat 2000ft-ért tettem fel!Tehát De utánvéttel nem küldtem, sokan úgy vannak vele,h kis összeg és érted!Ha nincs otthon a vevő,tehát nem veszi át nem csak az oda postát hanem a vissza postát is az eladónak kell vissza fizetni,ami maga több mint amennyiért el akarod adni a ruhát,úgyh annak értelme nincs!
Anno előre utalással adtam el ,de volt olyan hál istennek h személyes átvétellel
Értem, és köszönöm szépen, hogy válaszoltál!
Hát, nem tudom, itt lehet e ilyet tenni, mert olvastam hogy akkor törlik a kérdést,mert hirdetni nem lehet. De ha komolyan érdekelnének cuccok, privibe küldök linkeket, ha gondolod,kedves hatodik válaszoló. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!