Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak, ha a ruháim...

Mit csináljak, ha a ruháim fele nagy rám?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Átlagban 52 kiló voltam(164 centi), azonban lefogytam, és most 47 vagyok. Valószínűleg vissza fog jönni rám pár kiló.

Ami aggaszt, hogy rengeteg ruhám nagy rám. Például a rövidnadrágok: van két fekete, egy fehér és egy farmer. Ezek közül CSAK az egyik fekete, ami jó rám.

Felsőből hiába van olyan toppom, ami XS-es, nagy rám. Újat venni nem szeretnék, hisz itt vannak ezek. Mit tudok kezdeni velük? Ráadásul az is gond, hogy nem tudom mikor hány kiló leszek(ugyanis ingadozom, 2 hét alatt jött le 5 kiló, most valószínűleg visszajött 1, tehát váltakozik).

2013. júl. 4. 16:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha az XS-es nagy rád, akkor fordulj orvoshoz és/vagy pszichológushoz még mielőtt kórházba visznek. A ruháidból pedig hord azokat, amik jók rád, és majd ha egészséges leszel újra, akkor hordhatod a többit is.
2013. júl. 4. 16:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Annyira nem vagyok vékony. Mármint nem anorexiás. Tudom, hogy durva, hogy nagy rám az XS, de mégse vagyok anorexiás. Szerintem csak elütnek a különböző méretek. Mindenesetre fogok pszicológushoz menni.

Akkor azt teszem amit mondtál, hordom azokat.:)

2013. júl. 4. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!