Szerinted van ennek a cipőnek "korhatára"?
Figyelt kérdés
Mivel hordanád? Mindig betűrnéd?
Ahogy egyre többször ránézek, egyre jobban tetszik, habár keveset látok az utcán belőle, azokat is inkább fiatalabbakon. Ha most 4-5 évvel fiatalabb lennék, már rég megvettem volna... bár lehet, hogy így sem hagyom ki...
22/F
2013. aug. 14. 18:24
21/27 A kérdező kommentje:
Igen, pont ez.
2013. aug. 19. 21:34
22/27 A kérdező kommentje:
Egyelőre csak nagyon furcsa... még soha nem volt ilyen magas szárú cipőm. De nagyon kényelmes, biztos, hogy szeretni fogom.
2013. aug. 19. 22:23
23/27 anonim válasza:
Jó is lesz az :D Na igen, ennek is, meg a Skytop II.-nek is elég magas a szára. De hogy kényelmes, azt alátámasztom.
24/27 A kérdező kommentje:
Mindig beletűritek a nadrágot? Ez örök dilemmám még mindig...
2013. szept. 25. 20:01
25/27 anonim válasza:
Nincs ezen mit dilemmázni :D Egyszerűen megnézed, hogy hogy tetszik neked jobban, betűrve, vagy sem (szerintem mindkét módon jól néz ki). Megjegyzem, eleinte én se nagyon tűrtem be. De aztán csak rávettem magam, és véleményem szerint így sokkal jobban mutat a cipő (bár ezt most a Skytop II-re mondom főként, mivel a TK-t még nem "teszteltem" le így).
26/27 anonim válasza:
hát... ha MEGINT meglátnék egy 4-5 éves kissrácot swag-ban ilyen cipőbe, azon azért jól meglepődnék, szintén ha egy 40-50+ éves fickón látnék ilyet
de szerintem a te korosztályodhoz tökéletes! ha hím lennék, egy szűkebb nadrággal venném fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!