Szerinted van ennek a cipőnek "korhatára"?
Figyelt kérdés
Mivel hordanád? Mindig betűrnéd?
Ahogy egyre többször ránézek, egyre jobban tetszik, habár keveset látok az utcán belőle, azokat is inkább fiatalabbakon. Ha most 4-5 évvel fiatalabb lennék, már rég megvettem volna... bár lehet, hogy így sem hagyom ki...
22/F
2013. aug. 14. 18:24
11/27 A kérdező kommentje:
Első körben egy szűkebb szárú világosabb szürke nadrágra, egy akár színes, mintás pólóra és egy fekete sapkára gondoltam.
2013. aug. 14. 21:29
12/27 anonim válasza:
Ez így szerintem teljesen korrektnek hangzik. Bár én világos (például alapszínében fehér) sapót csapnék fel hozzá :D
13/27 A kérdező kommentje:
Az is jól hangzik... akkor arra is be kéne újítanom? :D
2013. aug. 14. 21:46
14/27 anonim válasza:
Ez csak egy vélemény/ötlet volt (meg én amúgy sem vagyok egy nagy sapkás). Csak a cipőből kiindulva én így képzel(t)em el a szettet xD
15/27 anonim válasza:
20:28
Egyedi? A Supra cipő minden csak nem egyedi. Igazi stílustalan tömegcucc és szerintem ízléstelen. De leírtam, ha tetszik akkor vedd meg, magadnak akarod nem nekem.
16/27 anonim válasza:
korhatára ha van akkor 14 év max. olyan kisgyerekes szerintem és ormótlan ....
17L
17/27 anonim válasza:
Szerintem nincs korhatára...Terry Kennedy is felveszi:D
18/27 anonim válasza:
Hogy döntöttél végül? Megvetted a TK-t?
19/27 A kérdező kommentje:
Igen, már megvan. :)
2013. aug. 19. 21:20
20/27 anonim válasza:
Aha, szerintem jó döntés volt. Pont ilyen fekete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!