Szerintetek nagyon hülyének néznének ezzel az öltözködéssel?
Figyelt kérdés
szóval macskás füleket fogok venni, ami ilyen hajpánton van.., és hozzá ilyen szőrös farok kulcstartót. pl: [link] szerintetek nagyon sok beszólást kapnék? és így szeretnék majd suliba is járni. egyébként már régóta vonzódom a macskákhoz. emberi testbe zárt macska vagyok, ez olyan mint a transzszexualitás csak sokkal komolyabb2013. aug. 14. 09:12
11/12 anonim válasza:
Én 17 évesen hordok télen cicafüles sapkát. De simán hordanék cicafüles hajpántot is, pont a napokban gondolkoztam rajta, hogy honnan szerezhetnék. Persze nyilván nem minden nap, de néha, mikor nincs semmi komolyabb programom, akkor nem értem mi baj van vele. Tavaly pl. tök nagy divat volt az állatfüles sapka, csomó felnőtt nő nyomult abban. Ennyi erővel a masni is gáz, vagy mi? Egy kis vidámság szerintem minden szettnek jót tesz. [link]
Haladjunk már a korral emberek! Ma már mindent szabad a divatban, nem baj ha picit érdekesebb kiegészítők is vannak.
12/12 anonim válasza:
Bulikban meg kifutókon, fotózáson oké, de inkább te gondolkozz! :D Jó, mindent szabad, de akkor ne csodálkozz, ha kiröhögnek/hülyének néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!